Motto na dzień dobry.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Motto na dzień dobry.

Post autor: Hipokryt »

Szanowny Zenku 😎
Dziś zapidałem ten cytat, bo nasze życie forumowe czasami przypomina ten popularny serial komediowy :lol:
Również dialogi bohaterów i ich mądrości życiowe są jakby podobne :lol: Nawet w samych postaciach z filmu doszukamy się wielu analogii do osób z naszego Forum :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

O to teraz zapodałeś. :o Wszyscy się będą zastanawiać, kto jest kto. Zwłaszcza, kto reprezentuje słynną ławeczkę i nie tylko. :lol:
Osobiście bardzo lubiłam ten serial, choć zaczęłam oglądać go, gdy już leciał któryś tam sezon. Ale od czego mamy vod. :D
Duet Żak- Barciś dla mnie mistrzowie aktorstwa w tym serialu.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

:lol: :lol: Dobrze, że to ławeczka serialowa, a nie ławka rezerwowych, co chcieliby wejść na boisko, ale nie mogą ;)
Świetni Aktorzy na warszawskiej scenie teatralnej i nie tylko, miałem okazję ich pooglądać i uważam, że nawet z kiepskiego scenariusza wyciągają wszystko, co się da i zabawa murowana na sto dwa :D , o ile ktoś potrafi wejść w klimat ich zamierzeń 8-) :D
A na serialowej ławeczce tylko kilka razy przy okazji obiadu udało mi się posiedzieć :lol: :lol: , ale gra i teksty aktorów drugoplanowych, dyskutujących i rozpijających truneczki, jak dla mnie super 👋🌹☀️
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21