Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduchy
Wszystkie Pogaduchy chyba już po śniadaniu, a ja zapraszam na kawę i ciacho, bo u mnie obiad na razie w fazie przygotowań, a taki zastrzyk przed obiadem mam nadzieję, że nie tylko dla mnie będzie wskazany
Kawa już zalana, oczywiście mam na myśli tą z gruntem a jeszcze jak są chętni na coś typowo letniego, to zaproponuję dodatkowo lody dla ochłody, gdyby upał zbytnio dokuczał
Miłego dnia życzę Wszystkim wypoczywającym
Dobry wieczór
Dzień szybko mija ,spóźniona zagościłam
Andzia poranna kawa ,lody
Upalny dzień ,obecnie pochmurnie ,może deszcz popada
Sucho wszędzie ,oj co to będzie
Weekend oczekiwany kończy się ,jutro codzienność
Miłego wieczoru ,pozdrawiam
Bry wieczór. Czy czekoladowiec to murzynek?
Dzisiaj spróbowałam trzech rodzajów ciacha i torta...nie wspomnę o czereśniach.
W moim rodzinnym kościele... nie ma ministrantów kandydayóe też nie...no cóż to się chyba nazywa lekką równią pochyłą...
Ale taki smutek poczułam... może za tą dziecięcą wiarą i naiwnością.
Dobrego wieczoru Wam życzę.