Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Pogodny , mniej upalny dzień
Niedziela odpoczynek ,kiedyś trzeba
Miłe wiadomości pisane ,wyjazdy itp
Zbyszku ,dziękujemy za zaproszenie do Świnoujścia
Odliczam dni do urlopu
Miło spędzonej niedzieli ,pozdrawiam z domu
Atina my pozdrawiamy z Twojego ojczystego kraju i życzymy udanego pobytu. chociaż już tulipanów pewnie nie ma, ale w parkach są dywany z innych kwiatów, może róże, bo takie tam widziałem wielokrotnie o tej porze roku.
Kawę z Toba oczywiście wypijemy.
Dosiadam się do kawki z Atiną i Zbyszkiem
Zbyszek zaprasza do Świnoujścia a tu pracować trzeba i jeszcze na 2 etaty
Pog0da chłodniejsza , nawet deszcz przed 12 padał
Niedziela ostatni dzień odpoczynku
Oj Marzenia, Marzenia,
Ostatnie dni urlopu mają najwięcej uroku, a perspektywa powrotu do pracy i dwa etaty chociaż najczęściej to kobiety mają co najmniej 3 etaty tylko nawet o tym nie mówią albo nawet nie myślą i za to, że jeszcze czas macie dla nas na Forum to
I szalejcie tu z nami, a bez Was świat byłby bez kolorów, a tak czarujecie, że człowiek
zapomina o całym świecie i tylko z Wami człowiek chce wciąż szaleć
Dzień dobry w niedzielę
U mnie rano był bardzo przyjemny chłodek, teraz zaczęło padać, dzieciaki pojechały właśnie do domu, a dziadkowie będą odpoczywać do wieczora
Za dwa tygodnie planowany wyjazd urlopowy, mam nadzieję, że dojdzie do skutku, że nic się nie zmieni
Miło spędzonej niedzieli wszystkim
Oj oj, Zenku Ty to bajer masz
Oczywiście,że kobieta ma kilka etatów, ale one nie są dochodowe Ja tylko pisze o pracy i robocie tak to sobie podzieliłam
Wzmożoną pracę mam , bo jestem na zastępstwie - czas urlopów , taki sierpień
Mój urlop dopiero w listopadzie
Cisza tu, ah co za cisza
Alutka , a dlaczego ma nie odbyć się Twój urlop
Pogoda popsuła się, deszczowo, chłodno teraz tylko 16 st. .....taki tydzień ma być
Marzenko nawet jak człowiek wszystko zaplanuje to do końca nie jest pewien zwłaszcza w tych czasach czy coś nie pokrzyżuje planów. Myślę optymistycznie, ale cieszyć się będę jak wyjadę W czerwcu pisałam Wam że gościła u nas przez tydzień szwagierka, teraz czas na rewizytę w pięknych okolicznościach przyrody
U mnie też się ochłodziło i dalej pada.
Dzień dobry
Po deszczu ,chłodniej mokro , przyroda roślinki ożyły .
Pobudka ,szalona paczuszko ,szkoda dnia
Nowy tydzień ,inne wezwania ,oby bez złych wiadomości
Wyjazdowi , inni oczekują ,każdy ma swój inny , rytm życia
Rozpoczynam pracę ,taka codzienność
Poranną kawusię pozostawię ,później mnie nie ma na forum
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam https://www.youtube.com/watch?v=4ixxludIB0E