Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w niedzielę.
Może napiszę coś dla zmotoryzowanych jak ma się sprawa z parkowaniem.
Parkingów jest dość dużo, ale w weekend trudno znaleźć miejsce. Ceny też powalają, bo obok Sobótki prywatny parking pobiera 50 zł za dobę parkowania.
Oczywiście na parkingach hotelowych miejsca są tylko dla gości hotelowych i to nie dla wszystkich, bo trzeba mieć rezerwację dla swojego samochodu.
Doba parkowania w strefie płatnego parkowania, to wydatek ok. 40 zł, a w weekend od 20.00 w piątek do 8.00 w poniedziałek strefa jest wyłączona i parkujemy za darmo.
Strefa płatnego parkowania obejmuje też część miasta przyległego do strefy nadmorskiej, czy uzdrowiskowej.
Nieznający dobrze Świnoujścia łatwo nie znajdą darmowego miejsca do parkowania, bo Straż Miejska i Policja są w tym temacie bardzo aktywne.
Witam już za parę dni i ja zawitam w Świnoujściu będę w nim pierwszy raz ale z opowiadań wiem że jest piękny tak więc myślę że uda nam się jakieś spotkanie z organizować z ludkami którzy tam są albo będą pozdrawiam serdecznie
Przyłączam się.
Bardzo miło wspominam pobyt tamże, choć to był przełom listopada i grudnia, a troszkę się trzeba było nachodzić ze Złotego Kłosa do sąsiednich obiektów na zabiegi .
Dzia_dek pisze: 06 sie 2021 09:02
USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--1816595738.jpeg
Dziękuję i również pozdrawiam wszystkich fanów Świnoujścia tych , którzy obecnie są na kuracji lub w niedługim czasie przyjadą A i pracujących tam tez pozdrawiam