Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Witajcie
Nie będzie to zbyt ambitna zagadka, ale ostatnio brak na moim dysku zdjęć z jakichś atrakcyjnych wyjazdów, a ponieważ już dawno nic nie wstawiałem, to wygrzebałem jeszcze coś takiego:
Cóż to za dziwny płot?
Niestety Kaziu,chyba nie byłam w tym uzdrowisku, bo nie kojarzę tego lasu ani " parawanu"
A na szukanie,które bardzo lubię, brakuje czasu
Będę zaglądać z doskoku