Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Spóźniona jak zawsze ,w pracy
Piąteczek ,odliczam godziny do domu i jutro urlop
Pogoda zmienna ,wszystkim daje znaki
Nic nie poradzimy ,trzeba to przetrwać
Miłego , popołudnia wieczoru ,pozdrawiam
Właśnie z imprezki wróciłam. Przyjaciółka zrobiła nam niespodziankę i przywiozła koleżankę z dawnych lat...nie widziałyśmy się 20 lat... żarcie super,, piwko zimne i cudowni ludzie... mogłabym tak co chwilkę. Wyślę fotki coby niektórych robalami postraszyć
Ściskam Was cieplutko, Jutro od wczesnego ranka dużo pracy na mnie czeka...
Dobrej nocy.
Nie mogę nadążyć za tą Majką .... ciągle w rozjazdach ,albo na imprezach
Ma zdrowie
Cześć
I w końcu coś świeci,bo to co się ostatnio wyprawiało z tą pogodą,to lekkie przegięcie
Tym bardziej jak się ma dzieci w domu i trzeba w tym harmidrze żyć ,bo nie ma jak ich
przegonić na dwór.... gadają,że na taką pogodę to nawet psa
Kogo moje oczęta czytają do roboty po lenistwie..fajnie, że nóżki całe po brykaniu na skałkach
Właśnie usiadłam od 7 rano... dzisiaj tylko robota.
Wciągnęłam się w "Good doctor"...eech te seriale.
Spożyję arbuza , parę śliwek, spacerek i lulu.
Miłego