Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czekam do maja 2022 i składam nowy wniosek, minie mi rok od powrotu z Cieplic. Nadal od złożenia wniosku trzeba poczekać pół roku na możliwość wyjazdu ze zwrotów? Jeśli tak to u mnie wyjdzie listopad, więc poczekam na wiosnę. Pozdrawiam wszystkich
dorotka65 pisze: 29 lip 2021 16:45
Witaj Basiu.
Jeżeli mogę podpowiedzieć to osobiście wybrałabym Inowrocław.Ciechocinek w/g mnie przereklamowany.
Ja czekam na nadanie numeru,skierowanie wysłane.No i może będę celować w jakiś fajny zwrot.Oby 4 fala nie pokrzyżowała planów.Pozdrawiam
Hej Dorotka. Podjęłam decyzję i jadę do Inowrocławia "Przy Tężni" od 15.09 do 21.09. Trafiło mi się szybko, bo ktoś zrezygnował. Nie czekam już na decyzje koleżanek, bo pokoje dwuosobowe są dostępne dopiero w grudniu. Także zdam relacje z pobytu. Mam mieć pokój z balkonem. Pozdrawiam