Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Spotkania w Świnoujściu

Post autor: krisss0070 »

🤨😠🤔😁 no kurde fajnie to tak mówić hmm :evil:
Aaa witam was 😘tak jakbyście nie wiedziały że na nic nie ma czasu grafik tak napięty że szok :lol: no ale bez przesady dzwonię i odbieram telefony 🙈😎 powiem jest fajnie czego można chcieć wiecej ,🙂 pozdrawiam i ściskam was z chłodnego Świnoujścia 😘 :kwiat:
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy

Post autor: Gaba »

GIENIA pisze: 17 sie 2021 20:08 Nie zapomniałam , nie zapomniałam :lol: :lol: :lol: ale krisss to nawet telefonu nie ma czasu odebrać :o :shock: :lol: czyli rehabilituje się na całego :lol: :lol: my odbierałyśmy ... zazwyczaj ;) :lol:
.... też nie zawsze ;) :lol: :lol: a do mnie kriss dzwoni... :P (czasem)
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Gaba pisze: 18 sie 2021 15:07
GIENIA pisze: 17 sie 2021 20:08 Nie zapomniałam , nie zapomniałam :lol: :lol: :lol: ale krisss to nawet telefonu nie ma czasu odebrać :o :shock: :lol: czyli rehabilituje się na całego :lol: :lol: my odbierałyśmy ... zazwyczaj ;) :lol:

Przepraszam, że cytuję, uczę się od innych....
Małe podsumowanie dla piszących z nie do końca prawdą( pewne osoby wiedzą)....i co przesadzają w pisaniu... gdyż tak oto we wszystkim prawie co tutaj pisze się( oczywiście nie zawsze), ( dlatego wycofałam się w pisaniu, bo nie warto denerwować się i być tutaj uczciwym ) gdyż wiele w pisaniu" ubarwia się", przesadza się, ubiera w piękne niby słowa, lub stwierdza się, że wie się najlepiej, lub chce się zaistnieć i pokazać na siłę na forum, by " ciągnąć" temat i by w podaniu było wszystko z zachwytami - och, i ach....np. że pewna osoba pisze, że była na dancingu, świetnie bawiła się, cała sala była Jego ( bo innych ludzi wogóle nie było) i itd.. i że świetnie tańczy!!!!( Co jest nieprawdą, wiem, bo na sobie to doświadczyłam i widziałam na własne oczy...).... Czytający w to wierzą, a niestety w rzeczywistości potem okazuje się to nieprawdą....a tu pisząc dodaje sobie" animuszu", ubarwia się wiele faktów i nie podaje się całkowitej prawdy.... Ale tak dla niektórych jest, to forum ludzi chcących się zaanonsować i być na szczycie, że wszystko najlepiej wiedzą i chcących usilnie w pewnym sensie "wykazać" się, że wszystko wiedzą najlepiej.... Może mylę się, ale takie mam odczucia od dłuższego czasu...
Nigdy nie umiem mieć takiej pewności siebie, a tym bardziej wpisywać cokolwiek o czymkolwiek, czego nie wiem, nie jestem pewna, lub nie znam prawdy, lub by nie przekłamywać z przesadą, lub by nie ubarwiać.... Nie robię tak. Inni piszą bardzo pewnie, a potem okazuje się inaczej, co tutaj u pewnych osób można zauważyć. ..albo nie rozumieją sentencji...
Czasem owszem na wesoło trzeba napisać coś lub trzeba zażartować, ale nie" wybielać" siebie, typu np.... że ja odbieram tefony, a ktoś nie.....itd....lub inne stwierdzania "autorytatywnych" faktów..
Jesteśmy wolnymi ludźmi i każdy ma prawo wypoczywać i robić w Świnoujściu jak chce... gdzie chce..i co chce... rehabilitować się, miło jak chce spędzać czas i itd......czego wszystkim z całego serca życzę...
Byłam w Świnoujściu, po raz trzeci już, z NFZ - na leczeniu poszpitalnym 3 tygodnie i nie wiem dlaczego, ale miałam takie odczucia, że pewna osoba z forum na dancingu w Sobótce jak mnie zobaczyła, to fotografowała mnie komórką, potem przesłała zdjęcia koleżance z forum.... wiem komu...nie każdy sobie tego napewno by życzył... dowodem jest zauważenie przeze mnie i przez moich znajomych telefonu tej osoby w pionie, skierowanego dość długo z aparatem telefonu do fotografowania mnie na dancingu...a to już" chwyt" poniżej pasa..
Jak byłam w Świnoujściu to wolałam być incognito - takie miałam odczucia, by nie wstydzić się za kogoś, i by spokojnie wypocząć...
Wiele rzeczy mogłabym napisać, ale szanuję prywatność ludzi, i nie wolno uważam takich rzeczy robić...Przebywamy na leczeniu sanatoryjnym, w różnym towarzystwie z sanatorium czy z danej miejscowości, lub wśród osób niedawno poznanych... i tak nie powinno być...i nie każdy sobie tego życzy...
O Świnoujściu można by było wiele pisać, ale każdy ma osobliwe, indywidualne i różne spojrzenie na to miasto i co tam się dzieje, co podoba się, co jest ciekawe, co mniej, gdzie tężnia solankowa czy sportowa promenada, lub czy np.dużo czy mało zieleni i itd...bo często" punkt widzenia zależy od punktu siedzenia".... Trzeba radzić, pomagać sobie, bez przesadzania w pisaniu i dając jak najlepszy, obiektywny obraz miasta Świnoujścia...
Serdecznie pozdrawiam z Kołobrzegu...u nas duże, potrójne fale, spacerujemy, nie pada... jest pięknie, mimo, że nie ma słońca, to też ma to swój urok. Życzę miłych chwil nad morzem...
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Gdyby mnie ktoś obcy fotografował albo filmował i gdybym wiedziała, że wyslal zdjecie gdzieś w świat to gębę bym obiła :evil:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Muzyczka pisze: 18 sie 2021 17:12
miałam takie odczucia, że pewna osoba z forum na dancingu w Sobótce jak mnie zobaczyła, to fotografowała mnie komórką, potem przesłała zdjęcia koleżance z forum.... wiem komu...nie każdy sobie tego napewno by życzył... dowodem jest zauważenie przeze mnie i przez moich znajomych telefonu tej osoby w pionie, skierowanego dość długo z aparatem telefonu do fotografowania mnie na dancingu...a to już" chwyt" poniżej pasa..
Muzyczko , cytując mnie , piszesz takie słowa ....... czy ja Ci robiłam zdjęcia :?: :o no bo każdy czytający tak to zapewne odebrał :?
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gaba pisze: 18 sie 2021 15:07
Do mnie też Jej się zdarza :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Muzyczka pisze: 18 sie 2021 17:12

pisze, że była na dancingu, świetnie bawiła się, cała sala była Jego ( bo innych ludzi wogóle nie było) i itd.. i że świetnie tańczy!!!!( Co jest nieprawdą, wiem, bo na sobie to doświadczyłam i widziałam na własne oczy...).... Czytający w to wierzą, a niestety w rzeczywistości potem okazuje się to nieprawdą....
Kolejny Twój wpis , po zacytowaniu mnie .... gdzie ja pisałam , że cała sala była moja :?: , że świetnie tańczę :?: , a już zupełnie nie przypominam sobie , abyś doświadczała tego na mnie :o ;)

Co się zaś tyczy naszych żartów z Kriss i Gabą , to proszę Muzyczko , nie komentuj ;) znamy się doskonale i wiemy o czym piszemy :lol:
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Znamy się ,znamy... ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jeśli wydzwonię na wrzesień Krynicę lub Muszynę , to będzie powtórka z rozrywki :lol: moze i naszą krisss tam ściągniemy :P
Pozdrowionka , także dla sympatycznego pana A :D :lol:
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

GENIA -będziemy czekać :lol: A - dziękuje i też pozdrawia ;)
ODPOWIEDZ