Szpital Medyk 2 w Jantarze - reh. ogólnoustrojowa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
zoom_club
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 wrz 2018 12:21
Oddział NFZ: Małopolski

Szpital Medyk 2 w Jantarze - reh. ogólnoustrojowa

Post autor: zoom_club »

:) Czy ktokolwiek w ostatnich 2 latach był w Szpitalu Medyk 2 w Jantarze na reh. ogólnoustrojowej? Proszę o kontakt mailowy lub informacje jak tam jest i czy warto jechać z drugiego końca Polski? Będę wdzięczny... 8-)
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46

Re: Szpital Medyk 2 w Jantarze - reh. ogólnoustrojowa

Post autor: Gaba »

Warto !!!, byłam dwa razy i zawsze mnie stawiali mnie na nogi ;) tam się czujesz ja w hotelu 4- gwiazdkowym ,chociaż ostatnio to bym dała 3 gwiazdki :?
pobyt opisywałam już na forum ,nie wiem co Ciebie jeszcze może interesować...zabiegi ,pokoje ,jedzenie super 8-) Pani Doktor wysłucha i dobiera zabiegi do każdego indywidualnie, Jak cos to pytaj
grazyna2
Na forum od: 20 cze 2021 19:40
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: grazyna2 »

Ja w Medyku byłam 4 razy , pokje jak w hotelu,jedzenie bardzo dobre,zabiegi rewelacyjne. Jedz i sie nie zastanawiaj
Awatar użytkownika
zoom_club
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 wrz 2018 12:21
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: zoom_club »

Dla mnie priorytetem jest luz i dobra atmosfera 8-) Jakoś trudno mi sobie wyobrazić dobrą atmosferę pod zamknięciem przez 3-4 tygodnie, mając tuz za miedzą plażę i morze, na które mam zakaz wstępu :evil: Patrzę na sprawę prosto: z jednej strony wypasione pokoje, super jedzenie i rewelacyjne zabiegi - z drugiej ograniczenie wolności, robienie kółek po spacerniaku przez prawie miesiąc, stojący w bramie strażnik nie pozwalający na wyjście do sklepu, a zamiast tego alternatywa "kontrabandy" przez płot :P Dla mnie wybór jasny: przyjazd do Ośrodka ze skrzywionym kręgosłupem (bez gwarancji wyleczenia), w zamian za wyjazd do domu z gwarantowana depresją :| P.S. W niektórych krajach źle pojęta "troska" o prawa człowieka zaszła tak daleko, że w więzieniach maja TV, siłownie a także raz w miesiącu opłacaną z budżetu państwa (przez pracującego podatnika) wizytę prostytutki :o Jak myślisz? Gdyby tym więźniom zaproponować wybór: wypasione więzienne cele, czy wolność, to co by wybrali? Pzdr. Thx za wpis :kwiat:
ODPOWIEDZ