Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: Andrzej1958 »

Wczoraj w domu usiłowałem skorzystać z tej nietypowej terapii przeciwbólowej.
Niestety, te nowinki nie znalazły, mówiąc oględnie, zrozumienia :( ... oj, co ja się nasłuchałem :twisted: ... perwers, to było najłagodniejsze słowo :shock: ... nie pomogło nawet tłumaczenie, że to miała być taka gra wstępna. ;)
Ba, była nawet groźba separacji od stołu i łoża :twisted: ... od łoża jakoś dałbym radę :lol: , ale od stołu? ... przy mojej rachitycznej posturze długo bym nie pożył. :evil:
Konkluzja była taka, że mam iść do doktora, a najlepiej dwóch ... jeden od kolana, drugi od głowy :!: :?: ... z tym, że szybciej do tego od głowy. :shock:
I jak tu żyć?
Zostają prochy, albo jakaś samarytanka na boku. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Słoneczka :) w ten niesłoneczny dzionek.
Nie wiem Andrzeju jak długo pożyjesz, ale staraj się, podobno mamy tylko jedno życie.... ale wiele wcieleń ;) , jedno już wyszło z Ciebie :lol: . Jak to biegli w piśmie powiedzieli... szukajcie a znajdziecie :lol:
Grażynko domowe też skutkują.... tylko różne reakcje powodują, jak widać na powyższym przykładzie :lol: . Mój przykład na przykład sprawdził się i to bez prochów :P , muszę opatentować, to może jakieś korzyści nie tylko finansowe przyniesie :lol: .... chyba że do pustelni się przeniosę, to za miskę ryżu będę udzielał :roll:
Miłego i spokojnego :)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Żona mnie nie rozumie.... jest zimna....całkowity zanik potrzeb :roll:
Bark czułości... dotyku.... pocałunku,seks od Wielkiej Soboty.... itd.,itp. bla bla bla
To są Wasze wyświechtane wymówki,Andrzej,to co Ty oczekujesz w domu przeciwbólowej terapii :?:
Zapomnij :!: :!: :!:
Bierz te liście kapusty i tłucz na tym kolanie :P albo w Ustce rozglądnij się za wyrozumiałą samarytanką :lol:

Andy,to jaki to jest patent :?: ,bo ja bólowa cały czas jestem :( już mnie to nudzi :roll:
Ty na oziębłość żony nie narzekasz,to Ci można wierzyć.....że przechodzi ból ;)

Cześć 🖐
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

No, dobry, dobry,  ale czy u każdego. :?: Jeden uleczony,  a drugi zawiedziony. Andrzej, ja bym uważała z tą Samarytanką, bo jak wyjdzie na jaw, to boję się, że ból kolana to będzie pikuś. :? Samouleczenie jeszcze ci pozostaje. ;)
Andy, dawaj za miskę ryżu, co się będziesz z urzędem patentowym użerał. Podobno życie mnicha jest szczęśliwe, bo najmniej zmartwień ma ten, kto nic nie posiada. :D
Nutko kochana, nie dobijaj leżącego, biedak i tak swoje już dostał. ;)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie. :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Erem, pustelnia, samotnia, to jedna z terapii, ale znając Ciebie Nutko to za duże wyrzeczenie by było :lol: .... chyba że z pustelnikiem ;) . Dla Andrzeja pewnie by pomogło.... tylko jeszcze nie wiem na co :roll: , a to tłuczenie kapusty na kolanie to w 100% pomoże, tylko trzeba robić to na zdrowym i nie żałować siły :P :lol:
Mam coś dla Ciebie Nutko , tylko czy aby nie straci terminu ważności do spontana, to inna sprawa, a podejrzewam że jakiś wpływ na ból by miało :)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Erem, pustelnia, samotnia, to jedna z terapii, ale znając Ciebie Nutko to za duże wyrzeczenie by było :lol:
Aleś mnie ubrał :roll:.... przecież ja, jak ten pustelnik..... tylko raz na czas mnie,jak tego psa z łańcucha,...na hasanie spuszczają :twisted:
Spontany....spontany , teraz nie ma jak,to na bank przeterminuje się z tej chytrości złoty środek :twisted:
Przyjdzie mi jak Andrzejowi, kapustę tłuc,albo do tego od głowy iść,bo inni specjaliści nie pomagają :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To nie jest taki krótki termin :roll: , ale jak sobie przypomnę o planowanym spontanie dwa lata temu, to może ten nieplanowany będzie wcześniej :lol: ..... delcie , lambdzie, sigmie, ypsylonowi i na koniec omedze się nie damy i się spotkamy ;) ...... wreszcie Eremitko :) ;) .
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Post autor: Bibi2 »

Dzień dobry :)

Andrzej czytając uśmiałam się niemalże do łez :lol:

Nucia , a coś tak się oburzyła , nieszczęśliwy chłop jak zrozumienia nie ma ;) :lol: :lol:

cześć Kleinehexe, Andy :)
Kleinehexe, czy mogę zwracać się do Ciebie Kleine ? , tak jakoś prościej
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ty się zwracaj Basiu Kleine ,ja hexe(jeszcze krócej) i se same porządzimy z tym wyszukanym nickiem :lol:

Wcale się nie oburzałam, Basiu.... ja nawet Go rozumiem ;)
Taki sam plaster przeciwbólowy w domu mam :twisted: :lol: :lol:
I jak tu nie myśleć o suplementach czy naturalnych sposobach,
jak leki odpowiedniego działania nie mają :roll:

Przez trzy tygodnie,ostatniej jesieni, spontaniliśmy Andy ,
a Tobie coś sprzed dwóch lat się przypomina ;)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Bibi2, jak najbardziej możesz, po co sobie życie utrudniać, jak można uprościć, co Nutka zresztą już Ci  wytłumaczyła. :lol:
ODPOWIEDZ