Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Poczekaj Alu to już idę z herbatką ziołową i też się położę ... cześć Śniące Królewny
A ja dzisiaj nie tradycyjnie zacząłem dzionek nie od tradycyjnego tylko od rosołku, wreszcie parę dni zimnego to wskazany na rozgrzewkę , no i ziemniaków nie trzeba obierać . Bedze okazja różne makarony spróbować, które do rosołków i innych zup się nadają . Może jutro coś miłego spotka .
Miłego i spokojnego
Dzień dobry
Deszczowy pochmurny dzień ,jesiennie
Niech ,jeszcze będzie ciepło ,kończy się dopiero sierpień
Andy rosołki ,wszyscy lubimy ,smaka zrobił ,pozostaw dla nas
Wczoraj truskawki w ogrodzie sadziłam nowe ,dzisiaj deszcz podlał
Wcześniej trzeba było , grunt przygotować ,kopanie
Ala Nutka jeszcze nie zagościła ,jagodzianki piecze itp
Miło gadusiajcie
Dzień dobry ,
niestety deszczowe i zimne to powitanie
Andy jakie śniące, jakie śniące po 6 wstałam (o kurcze , co ja się tak podniecam - przecie ja nie Królewna )
herbatkę z Tobą wypiję
Alu , wiesz , że ja z tych "porządnych" , klucze mają swoje miejsce
czekam z herbatką
To nie śnisz Basiu ? bo że śpisz to podejrzewam, że tak nawet do szóstej
Kisiel o tej porze ? na śniadanko ? zimno to rosołek się należy jak psu buda i niezależnie od pory roku
Witam popołudniowo
A ja śnię co noc sny rozmaite, najczęściej sensacyjne, przeważnie tak dziwne i niezrozumiałe, że trudno nawet opowiedzieć i zapamiętać.
Andy, wierzysz w reinkarnację, jeśli można spytać?
Jeszcze nie mam dowodów , choć spotkałem osoby które wierzą .
Jak ciągle śnisz to może masz dni wypełnione samymi wydarzeniami .... jest pewna teoria dotycząca snów, tych dziwnych i tych zwyczajnych .
Też ich nie mam, ale reinkarnacja jakaś mi bliższa niż piekło i niebo i w ogóle bliżej mi do buddyzmu niż katolicyzmu, ale póki co określam się jako niewierząca poszukująca.
A co do snów, to ciekawią mnie te teorie. Może coś więcej napiszesz? Albo coś polecisz do przeczytania czy obejrzenia.
Dużo wydarzeń w życiu może nie ma w obecnym czasie, ale za to jestem w trakcie bardzo dużej życiowej zmiany, aczkolwiek śnię od zawsze, ponoć czasem gadam, chichoczę, a w dzieciństwie lunatykowałam.