Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Re: Spotkania w Świnoujściu

Post autor: Bibi2 »

[...] Pamiętasz Jak i Ciebie czy też Tobie obrobiono 4 litery dawno dawno temu w Krakowie[...]
Darku , to chyba jakaś nieścisłość , byłam w Krakowie i zdecydowanie zaprzeczam , że był jakikolwiek temat związany z Gienią .
Oczywiście w gronie osób z którymi ja przebywałam
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Muzyczka pisze: 25 sie 2021 23:07
GIENIA pisze: 08 lip 2021 09:07 ........

Zbyszku , dzięki za fotki ;) :)
Wiadomość z dn.8.07, 2021 r. - byłam na tańcach w Sobótce 7.07. br... I ta osoba dobrze wie, .i ...nie odzywa się...i inna też... Wcześniej też podkreślałam, że tańce- dancingi nie są we wtorki i soboty tylko w środy i soboty- tam w Sobótce...
Nic więcej nie będę pisać, bo to wstyd straszny, i nie w porządku tak robić, kogoś fotografować na dancingu... Jak pisałam wcześniej moi znajomi co byli to zauważyli i ja również.... Nie będę nic więcej wyjaśniać, bo to bardzo, bardzo przykre...
Muzyczko :lol: :lol: :lol: nie jestes pępkiem świata ani z tego co wiem , muzą Zbyszka :lol: :lol: Zbyszek przysyłał mi fotki Jego i M ( za Jej zgoda oczywiście ;) ) ...... gdyby to były Twoje , czy dziękowałabym Mu na forum :?: :o a poza tym po co miałby to robić :?: ja wiem jak wyglądasz :lol: :lol: :lol:

Nigdy bym nie wpadła na cos takiego :lol: :lol: Ale jaja ... że tak powiem :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Masz racje Bibi :kwiat: , na spotkaniu w Krakowie nikt o mnie nie plotkował , ale i Darek ma racje , bo po tym jak napisałam , na forum , ze i ja mogłam tam być , ale ........... i tak zakończmy ten temat , bo to nie na temat ...
Proszę , nie ciągnijcie tego tematu .....
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

zbigniew165 pisze: 07 lip 2021 21:43 Witam
Dzisiaj byłem na tańcach w swoim hotelu Sobótka i mogę powiedzieć, że była fajna zabawa, prawie wszystkie stoliki zajęte, a didżej Andrzej grał moim zdaniem bardzo dobrze.
Oczywiście dzisiaj byłem tylko widzem siedząc przy stoliku służbowym didżeja, ale w sobotę spróbuję już na parkiecie. :)
Witam, Gieniu- nieprawda!! :!: :!: :!: Podałam specjalne i precyzyjnie- dokładnie datę, 7.07.2021 - wtedy był Sam!!!! Z resztą, od tegoż czasu jak napisałam o tych zdjęciach, nie odzywa się, choć gdzie indziej pisze na Forum..... Proszę nie zabierać głosu, jak Cb tam nie było.. :roll: . Nie moja sprawa z resztą, co robi, jednak moja sprawa jak widziałam i inni znajomi też, jak robione były komórką zdjęcia mojej osobie na dancingu, było to na początku samym, i było nas tańczących jedna bądź dwie pary... niedużo ludzi jeszcze było wtedy...A zna mnie od zeszłego roku.. :)
Natomiast teraz Ty piszesz nieprawdę... :!: :!: :!: Specjalnie piszesz inaczej, i o czymś innym, zamydlasz, zmieniasz i mieszasz fakty.. tak jak przedtem jak pisałaś tu, wiele myląc rzeczy...byle pomieszać...Tak, to bardzo nieuczciwe.... byłam, widziałam, siedział pierwszy raz będąc w Sobótce w kawiarni w środę, 7.07, gdzie jak wszyscy wiedzą, pracuje sezonowo, jako ogrodnik, siedział najpierw przy barze sam i juz tam z daleka robił zdjęcia :oops: :o :o :o , myślał, że nikt nie widzi :) , a mnie dobrze zna, a potem siedział przy pierwszym stoliku przy oknie, czasem w czasie przerwy dochodził pan puszczający nagrania i śpiewający, bo to był zawsze Jego stolik. Nie miał wtedy żadnego towarzystwa. Nie było żadnej Jego ( jak piszesz Ty- Jego M.) Dokładnie wtedy...w środę 7 lipca...!!!!! A ja byłam w towarzystwie...Musiałam szczególowo teraz fakty i wszystko dokładnie opisać, ponieważ zarzucałaś, że był z kimś i itd..i itp...i że było inaczej, byłam i wiem....Szkoda słów, totalna irytacja.... Przykro mi bardzo... Proszę mi już więcej nie pisać na ten temat.....On mnie zna i dobrze to wiesz,. w zeszłym roku w lutym w Świnoujściu, rozmawiałyśmy.... Tak jak piszesz Ty, "ale jaja"...., to dopiero mogą być, następnym razem, jak ktoś Ci zrobi zdjęcia na dancingu, w innym towarzystwie, gdybyś sobie tego nie życzyła i komuś innemu zdjęcia przekaże.... Jakbyś się czuła :?: :?:
P/ S
Gwiazdą nie jestem, za słabo świecę :lol: :lol: :lol: Może w innym życiu lub może Ty nią jesteś. . :lol: bo tak sama napisałaś pierwsza... cytuję i odpowiadam na Twe słowa....i odpowiem Ci jeszcze, na szczęście uniknęłam: - być, jak to Ty piszesz i ujęłas: -" być Muzą Jego."..... wstydziłabym się za bardzo.....i nie przeżyłabym tego...

Więcej nie będę opisywać i wyjaśniać, bo osoba wie, która fotografowała.. kończę temat...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Haloo kobitki! kiedy się pogodzicie? nie ma sensu dalsza dyskusja,szkoda Waszej wątroby,miłego wieczoru. :)
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hejka, ja nie pisałam do Gieni i nic o niej na samym początku nie napisałam, ani razu, tylko ogólnie, sama zareagowała za kolegę. Cóż....
Miło, że piszesz, to nie kłótnia, a wyjaśnienia, gdyż zarzucono mi, co było nieprawdą....... zakończyłam temat, nie mniej zawsze trzeba uważać, na ludzi, co robią zdjęcia na dancingach lub w różnych, niechcianych okolicznościach bez naszej zgody, czy z nienacka, czy ukradkiem....czyż nie tak????.
Max - ładna pogoda??? :?:
Jak dobrze pamiętam, sam to kiedys dawno doświadczyłeś.. lub ktoś niechcący widział Twe zdjęcia... Nie mam racji? Trzeba niestety bardzo, bardzo uważać.... Czasem, nie każdy sobie życzy fotografowania...

Miłych chwil :P
Ostatnio zmieniony 26 sie 2021 18:33 przez Muzyczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max-R pisze: 26 sie 2021 18:18 .... miłego wieczoru. :)
Hej Maxiu ...kiedy zawitasz w Świnoujściu :?:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzia_dek pisze: 20 sie 2021 20:30 kobieta wykazała się sporą determinacją tworząc takie ogłoszenia. Musiał
"gość" nieźle zaleźć jej za skórę, że stworzyła plakat z takim ostrzeżeniem.
Jeszcze raz Dziadku cytuję część Twojego wpisu .... faktem jest , że faceci okazują się dupkami ;) , ale faktem jest też to , że kobiety potrafią być modliszkami , sępami , naciągaczkami .... jesli facet od razu rozpozna ich intencje , od razu je odpycha od siebie , nie chce babsztyla sponsorować , ... taka kobitka potrafi zatruwać im życie ... choćby na forum ....
Oj , niemało jest takich sępiarek :lol:
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam, hm .. :roll: :roll: :roll: Gienia, o tak, masz rację, bywa i tak, a i bardzo, bardzo różnie też, inaczej niż piszesz i uważasz, bo świat jest też inny, w zależności od okoliczności, jak kto co rozumienie, a i każdy ma inny punkt widzenia, w zależności (jak już kiedyś pisałam), od punktu siedzenia .. :lol:
Jak to mówi się, kij na dwa końce.... :lol:
Natomiast w innym przypadku kobieta sama od samego początku potrafii delikatnie i zdecydowanie podziękować za towarzystwo nieciekawej, dziwnej, niepasującej, natarczywej, napastliwej, denerwującej ją -drugiej osobie....i wiesz o czym mówię..z zeszłego roku, w lutym w Świnoujściu....i o tym rozmawiałam i wyjaśniałam z Tobą, jak Cb spotkałam pod Sanatorium Adam i Ewa... :? :| :shock:

I co ważne, na świecie, jak pamiętasz z historii, było też tak, iż żyły w średniowieczu czarownice, które wiesz co robiły..., a niestety je też fałszywie oceniano, lub nie....a i niektóre i w obecnych czasach żyją... :P :lol: :lol: , wtedy palono je na stosie :!: :!: .... w wieży zamykano, czy w lochach :lol: słusznie :?: :?: czasem niesłusznie :?: są i różne czary, a i czarowania, oraz i oczarowywania, czy przytakiwania.... :lol: :lol: :lol:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

No i skutecznie zniechęciliście mnie do odwiedzenia Swinoujścia :shock:
ODPOWIEDZ