zbigniew165 pisze: 07 lip 2021 21:43
Witam
Dzisiaj byłem na tańcach w swoim hotelu Sobótka i mogę powiedzieć, że była fajna zabawa, prawie wszystkie stoliki zajęte, a didżej Andrzej grał moim zdaniem bardzo dobrze.
Oczywiście dzisiaj byłem tylko widzem siedząc przy stoliku służbowym didżeja, ale w sobotę spróbuję już na parkiecie.
Witam, Gieniu- nieprawda!!

Podałam specjalne i precyzyjnie- dokładnie datę, 7.07.2021 - wtedy był Sam!!!! Z resztą, od tegoż czasu jak napisałam o tych zdjęciach, nie odzywa się, choć gdzie indziej pisze na Forum..... Proszę nie zabierać głosu, jak Cb tam nie było..

. Nie moja sprawa z resztą, co robi, jednak moja sprawa jak widziałam i inni znajomi też, jak robione były komórką zdjęcia mojej osobie na dancingu, było to na początku samym, i było nas tańczących jedna bądź dwie pary... niedużo ludzi jeszcze było wtedy...A zna mnie od zeszłego roku..
Natomiast teraz Ty piszesz nieprawdę...

Specjalnie piszesz inaczej, i o czymś innym, zamydlasz, zmieniasz i mieszasz fakty.. tak jak przedtem jak pisałaś tu, wiele myląc rzeczy...byle pomieszać...Tak, to bardzo nieuczciwe.... byłam, widziałam, siedział pierwszy raz będąc w Sobótce w kawiarni w środę, 7.07, gdzie jak wszyscy wiedzą, pracuje sezonowo, jako ogrodnik, siedział najpierw przy barze sam i juz tam z daleka robił zdjęcia

, myślał, że nikt nie widzi

, a mnie dobrze zna, a potem siedział przy pierwszym stoliku przy oknie, czasem w czasie przerwy dochodził pan puszczający nagrania i śpiewający, bo to był zawsze Jego stolik. Nie miał wtedy żadnego towarzystwa. Nie było żadnej Jego ( jak piszesz Ty- Jego M.) Dokładnie wtedy...w środę 7 lipca...!!!!! A ja byłam w towarzystwie...Musiałam szczególowo teraz fakty i wszystko dokładnie opisać, ponieważ zarzucałaś, że był z kimś i itd..i itp...i że było inaczej, byłam i wiem....Szkoda słów, totalna irytacja.... Przykro mi bardzo... Proszę mi już więcej nie pisać na ten temat.....On mnie zna i dobrze to wiesz,. w zeszłym roku w lutym w Świnoujściu, rozmawiałyśmy.... Tak jak piszesz Ty, "ale jaja"...., to dopiero mogą być, następnym razem, jak ktoś Ci zrobi zdjęcia na dancingu, w innym towarzystwie, gdybyś sobie tego nie życzyła i komuś innemu zdjęcia przekaże.... Jakbyś się czuła
P/ S
Gwiazdą nie jestem, za słabo świecę

Może w innym życiu lub może Ty nią jesteś. .

bo tak sama napisałaś pierwsza... cytuję i odpowiadam na Twe słowa....i odpowiem Ci jeszcze, na szczęście uniknęłam: - być, jak to Ty piszesz i ujęłas: -" być Muzą Jego."..... wstydziłabym się za bardzo.....i nie przeżyłabym tego...
Więcej nie będę opisywać i wyjaśniać, bo osoba wie, która fotografowała.. kończę temat...