Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
85095
1538 od kontroli 2 sierpnia, czyli około 190 średnio dziennie. Jak na mazowieckie standardy rewelacja!
Ale i tak celownik ustawiony na okolice 10 stycznia 2023.
Ile to jeszcze do tego czasu może się wydarzyć
Oczywiście pozdrowienia również ode mnie
Dzisiaj zainstalowałem tę słynną aplikację, która niby to ma szacować czas wyjazdu .
Pokazała mi czerwiec 2024 .
Jest gupia!
Wywalam ją.
Według moich wyliczeń jadę w styczniu 2023 !
Pozdrawiam cierpliwych.
Witam
Melduję się na 2023 rok z numerem 10833. Napisali, że 25 miesięcy czekania w nfz opolskim. Jettp zaczynałes z pułapu 14000, czyżby mniej chętnych? Ale czas oczekiwania ten sam, więc o co chodzi?
Moja dolegliwość to choroby reumatologiczne (reumatologia). Tak bynajmniej mnie zakwalifikowali
Dzisiaj 10727. Przez 3 dni 106 numerków w dół Oby tak dalej