Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze: 03 wrz 2021 15:33
Kuty co tam u Ciebie na dziś ?
Ja dziś,,wydzwoniłam,, zwrot do Wysowej Zdrój sanatorium Glinik od 12 .09 do 03.10 Mam nadzieję że będzie fajnie
Gratuluje Atina. Wysowa Zdrój spokojna. Dwa lata tmu była tam moja bratowa, ale z prewencji rentowej ZUS po operaji biodra. Była w Biawenie. Chwaliła sobie pobyt w tym sanatorium. Pozdrawiam i życzę miłego podróży. Jedziesz samochodem czy pociągami ?
kuty pisze: 03 wrz 2021 18:53
Atina... życzę udanej kuracji.
Ja ten tydzień kończę z nr. 769.
Myślę że w pszyszłym tygodniu będzie przydział. Po cichu liczę na piękną
Złotą Polską Jesień.