Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wiekszość pań w sanatorium to i tak takie z kółka różańcowego ,wiec będzie smętnie i postnie haha.
po za tym same mocherowe berety w stegnie zadna sie nie obraziła jak na wycieczce powiedziałem w autobusie ze jak okiem siegnac w autobusie to same mochery
hmm ... a ja nadal szukam współlokatorki od 14.03 wiem, że flanker i mariusz jadą też w tym terminie ale czyżby żadna fajna babka ?
Czekam na koleżanki
sadzac po tym ze większość pan w starszym wieku nie korzysta z internetu, a tym bardziej z forum , czyli będą same babcie a jak już dojdzie do wieczorku zapoznawczego to będą gorzkie żale.sory za to spostrzeżenie ale nie mogłem sie powstrzymać.