Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Kleine,
ja tam pieseła nie mam , stąd pewnie gumowców nie mam na stanie
Andy , Ty pewnie masz jeszcze schomikowane te z budowy - sprawdź dobrze w piwnicy
widzisz , tak to jest nie tylko na południu i zachodzie Szkoci na wygnaniu , już na wschód przyjechali
U mnie pies był zawsze, jak sięgam pamięcią. Choć oczywiście zarzekam się po odejściu każdego, że już nigdy nie chcę przeżywać tego smutku, to powiedzenie "nigdy nie mów nigdy" sprawdza się w moim życiu w 100% i oczywiście w zadziwiający sposób to "nigdy się zadziewa.
U mnie rano trochę popadało a teraz jest ok. Nawet słoneczko nieśmiało wygląda. Czekam na dodatkowy masaż..i cóż spacerów cd. Och jak mi dobrze . Pozdrawiam
To cieszę się,że Wam dobrze.... bo mnie, to tak na pół gwizdka
... ale przyjdzie czas,że i mnie dobrze będzie
To Ty już Zosiu zaliczyłaś trochę tych km.... moc w nogach już masz
Trudno będzie Andrzejowi kroku Ci dotrzymać
Zresztą,jak zaniemoże,to doping w kieszeni będzie miał .....sam tak gadał
Myślę, że jak zaniemoże to da nogę i tyle będę go widziała a jego ośrodek daleko.... U mnie dziś zaraz szanty ,hm ..trzeba do śpiewu jakoś się przygotować . Towarzystwo od talerza zaraz się zbiera ...
Dobry wieczór
Z wyjazdu w domku ,nie obecna na forum
Nie wiem co u Was ,nie czytałam postu
Zosiu miło spędzaj czas ,korzystaj z spacerków nad morzem
Szanty ,kiedy to było ,już nie pamiętam
Miłego wieczorku ,pozdrawiam ,jak dobrze być z Wami
Ja to popołudnie dzisiaj miałam wypełnione,
przeleciałam się na mopie, zupę ugotowałam, podgotowałam galaretę, pranie też zrobione - no matka Polka
a jutro rozpusta
Szczerze , to mam chęć na placek ze śliwkami , tylko kto go będzie jadł