Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
W kolejce się melduje ,numerek sprawdzałam 29664 pokazuje
Oczekujemy , na zadowalające miejsce kuracji
Pozdrawiam oczekujących , w towarzystwie zawsze raźniej
Dzień dobry wszystkim.
Sprawdziłam dziś numerek w przeglądarce, przez miesiąc spadło 870 numerów, czyli taka norma jak na mój NFZ. Numer na dziś to 8090, czyli jeszcze roczek czekania i będzie przydział.
Dzień dobry
Hello ,cisza w temacie ,nikt nie oczekuje w kolejce
Uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne -reumatologia
Numerek sprawdzałam ,przeglądarka pokazuje 28695
Numerek jeszcze daleki ,oczekuję w kolejce
Pozdrawiam oczekujących
Koniec miesiąca, więc sprawdziłam przeglądarkę. Spadłam tylko o 660 numerków. To bardzo mało. Nr. na dziś to 7430. Nie wiem czemu w niektórych NFZ-ach spadają numerki szybciej niż zwykle, a u nas bardzo mocno zwolniło.
Dzień dobry
Przeglądarkę skierowań sprawdziłam ,pokazuje 25119 numerek
Od ostatniego wpisu w temacie , zleciało 204 numerka
Wielkopolski NFZ ,numerki też zwolniły
Rozliczenie zrobiłam ,oczekuję w kolejce
Pozdrawiam oczekujących