Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mam skierowanie do Gdańsk-Sobieszewo do Alma w Październiku 2021. Czy ktoś coś może mi powiedzieć jak tam jest obecnie. Z tego co się czyta to tam jest jakaś tragedia. Proszę o jakieś info.
Myślę ,że wszystko jest aktualne .Oprócz położenia to wszystko bez zmian . Raz ten ośrodek działa potem rok nie . Raczej bazuj na dostępnych postach . i nastaw się na tak , a jak będzie to po powrocie opisz.
Witam; byłam w maju w Almie, opisałam pobyt na forum. Trzeba poszukać. Jeśli kogoś interesowałoby coś więcej, to proszę pisać. Jak będę wiedziała to napiszę.
Na wstępie chciałbym wszystkim Podziękować za informacje zawarte w tym poście. Temat jednak już nie jest aktualny z wyjazdem do tego ośrodka.Zmiana decyzji: Główny Lekarz Orzecznik odstąpił o potrzebie realizacji rehabilitacji.