Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj dobrze Nutka , że nie śpisz . Moje towarzystwo stolikowe właśnie się ze mną pożegnało i ja taka nijaka . W kawiarni słyszę jeszcze granie i nie wiem kłaść szpilki i lecieć ....... ale samej.... Oni już ..... poszli spać a mnie dopiero ..... po prostu sen przeszedł
Na Andrzeja czas zarezerwowany na jutro Szkoda tylko bo jutro nie grają ... Razem tak wszyscy byliśmy wczopraj a dziś cóż stwierdziliśmy , że lepiej osobno . Teraz mówi , że ..... tęskni ale ..... wierzyć ... czy nie....