Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A tak jeszcze wracając do posta Andy'ego, to lekiem na ocenianie, na analizowanie, na to, że robimy coś nieświadomie, nawykowo, jest uważność i jej praktykowanie.
Basiu dokończysz jutro .
Kleine, przecież mamy więcej zmysłów ... a ile jeszcze odkryją to się może kiedyś dowiemy , na razie są znane jednostki, które mają superzmysły
Andy - superzmysły - kto , co, kiedy? - mów , a może nie mów
co mam dokończyć jutro ?
Kleine , co mam powiedzieć , wiesz kobieta to tak naprawdę (o sobie mówię) , ma trochę agresji w stosunku do kogo , odpowiedz sobie sama
czasami mam chęć tak przywalić , a co
Drugiej babie?
Oczywiście żart.
Że ochota czasem jest, to wiadomo, trzeba to przyjąć na klatę, ale przeważnie jak już przyłożymy, to potem wcale nam nie lepiej. Przynajmniej ja tak mam.