Kołobrzeg Verano (listopad 2021)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tomasz8
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2021 08:23

Kołobrzeg Verano (listopad 2021)

Post autor: tomasz8 »

Dzień dobry
Czy mogę liczyć na opinię pobytu w VERANO jaka baza zabiegowa i ................??????
Czy ktoś wybiera się na początku listopada ?
dzięki za odpowiedź
Pozd
t
Ostatnio zmieniony 03 paź 2021 22:31 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Zuzza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2021 18:40

Re: Kołobrzeg Verano (listopad 2021)

Post autor: Zuzza »

Napiszę ogólnikowo - baza zabiegowa ok, zabiegi mokre i suche i mały basen solankowy.Blisko morze. W październiku MNÓSTWO ludzi, zatłoczony ten basen i stołowka dla komercyjnych. Jeżeli jedziesz na fundusz przynajmniej na mejsce przy stoliku nie będziesz musiał czekać. Zakwaterowanie - jeżeli masz wybór to bierz pawilon D, basen i baza zabiegowa piętro niżej, pokoje po remoncie i MOŻE w końcu uruchomią windy. Ja masz pytania pisz na priv. Wczoraj skończył się turnus rehabilitacyjny, były osoby z forum może coś dopiszą.
Lalunia1964
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2021 13:07
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Lalunia1964 »

Witaj,,mój kolega był w sierpniu i mimo odbywajacego sie tam remontu nie narzekał
wesola48
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2012 10:34

Post autor: wesola48 »

Jestem teraz w Verano komercyjne.
Warunki bardzo fajne,duży apartament,na stołówce nie ma tłoku,wybór jedzenia ogromny.
Baza zabiegowa ok, personel uprzejmy. Nie trzeba aż tak przestrzegać godzin na zabiegi.
Mieszkam w części F i są windy.Do morza blisko. Ogólnie wrażenia z pobytu pozytywne.
Zuzza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2021 18:40

Post autor: Zuzza »

Jak widać każdy ma swój punkt widzenia- z tym ogromem wyżywienia bym nie przesadzała, po trzech tygodniach widzi się monotonię. I z ilością ludzi tez bywa różnie, zależy o której godzinie się przyjdzie czasami trzeba czekać na wolny stolik jak w dobrej restauracji.Co do reszty się zgadzam. Raczej bedziesz zadowolony. Chyba że w listopadzie coś głupiego wymyślą że względu na pandemie, czego Ci oczywiście nie życzę..
ODPOWIEDZ