Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A u mnie nie pada..... jeszcze,a nawet przejaśniło się
Kocyk zarezerwowany na popołudnie.... dzisiaj dzień obijankowy ogłosiłam z rana
Trzeba może główkę umyć i loki zrobić na grzywce
Wizytę lekarską dzisiaj mam.... kwity przy okazji pobrać trzeba
A od jutra na macanka będę chodzić tylko macać mnie nie będą
Padło hasło czekolada i zaraz coś mnie tu przywiodło. Uwielbiam zarówno tę do smakowania jak i film, do którego często wracam. Książki nie czytałam, ale musi być dobra, skoro film taki jest. Też polecam.
Nutka , zawsze coś wydrepce zabiegi ,zdrówko najważniejsze
Listopad mam kolejne zabiegi , na dojazdy po pracy
Deszcz pada ,przyroda się domaga
Basu muza ,taką lubimy
Miło spędzajcie dzień ,Alu po remoncie ,bez mopa
Nutka pisze: 12 paź 2021 09:46
Oj,Andriusza kończy mi się ten napój Bogów i smuteczek dopada
A nie mogłaś rozcieńczać ? , mówiłem dwie łyżki zwykłego i łyżeczkę niezwykłego ... na dłużej by starczyło , a teraz to pewnie mnie będziesz gnała na drugą półkulę
Cześć Słoneczka , ładny dzionek się zrobił po porannej mgiełce i może kolejne będą zapowiadały złotą
miłego i spokojnego