Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tamaryszek, głowa do góry. Kudowa jest urocza, mnóstwo atrakcji w okolicy. Góry Stołowe, Bazylika Wambierzyce, Polanica, Czermna z Kaplicą Czaszek i ruchomą szopką,Lewin Kłodzki, Duszniki, Zieleniec, Kłodzko, Nachod, Broumowskie Steny, Teplickie i Arspachskie Skalne Miasta, ZOO safari w Dwór Kralowe. W Polonii nie byłem, ale jest w samym centrum przy pijalni wód i parku oraz Basenu Wodnego. Ja na dzień dzisiejszy numerek 2700 i zacząłem się obawiać, że będę miał przydział w zimie.Niestety nie mogę wyjechać, bo mieszkam samotnie w domku i w zimie mróz zniszczył by instalację wodno kanalizacyjną i centralne ogrzewanie. Zadzwoniłem do NFZ. Przemiła Pani zapisała przy mnie, aby przydział był po okresie grzewczym. Zaproponowała też wyjazd teraz ze zwrotów, Krynica Zdrój - Leśnik-Drzewiarz, ale zaproponowano mi pokój czteroosobowy, na taki się nie piszę.
Nie narzekaj. Fajna lokalizacja, w samym centrum , przy wejściu do parku, po sąsiedzku basen. Okres też nie jest zły bo myślę, ze na święta ktoś będzie chciał to wróci do domku. W takiej samej sytuacji był mój wujaszek i jak ktoś chciał to mógł skrócić turnus bez żadnych konsekwencji finansowych. Na tańce obok do Bristolu za basenem. Powodzenia.
Tu chyba chodzi o to, że niektóre sanatoria około miesiąc wcześniej po otrzymaniu listy kuracjuszy z NFZ-u przydziela miejsca dla ludków i zrezygnować mógł ktoś kto miał przydział do czteroosobowego pokoju i dlatego NFZ zaproponował taki pokój jaki był wolny a nie żeby sami decydowali o przydziale pokoju. To raczej przypadek.
violet58, To nie NFZ, tylko dzwoniłem do Sanatorium Leśnik-Drzewiarz w Krynicy Zdroju, a potem raz jeszcze do NFZ z rezygnacją.Dobrze, że trafiłem na przemiłą panią w NFZ.
Stan na koniec miesiąca 7278. Spadek przez miesiąc 1074. Przy takich spadkach to wyślą mnie na wiosnę po 7-8 miesiącach a nie po przewidywanych 16 czyli następny grudzień