Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przyznam Ci się,że i mnie gdzieś te dni przez palce ulatują
Może w listopadzie będzie lepiej ....(jak ja nienawidzę listopada jeszcze marzec wyrzuciłabym z kalendarza )
Jeszcze parę dni i się zrelaksujesz
Ja tam w listopadzie to uśmiecham się pod nosem ( mam nieczyste myśli ) , pomijam dzień Wszystkich Świętych
Niby tak ale chce mi się tylko swego towarzystwa
Bileciki zakupione - czekają na swój czas.
Zaintrygowały mnie te nieczyste myśli
Muszę Cię wziąć na spytki,ale to już prywatnie
A mnie się nic nie chce.... przezimuję o czystych myślach
by ze zdwojoną mocą w maj wejść
Cześć. U mnie piękne słoneczko i ciepło. Dzień fajny o 14 jadę się rozluźnić do Karpacza z grupą fajnych ludzi. Na trochę wystarczy Ludki już tam są i włażą na Śnieżkę ja muszę popracować jeszcze trochę.
Pozdrawiam ciepło, tym co mogę jakieś zdjatka karkonoskiej jesieni wrzucę.
Dzień dobry
Pogodny chłodny jesienny ,dzień z słoneczkiem
Korzystajmy z pogody ,prace ogrodowe zakończone
Majka ,korzystaj u uroku pięknego miejsca
Czas nam ucieka ,przygotowania cmentarze
Praca ,szara codzienność ,nic nowego
Hello pogaduchy ,miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam https://www.bing.com/videos/search?q=yu ... ORM=VDRVRV