ZDROWIE Krynica Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

ZDROWIE Krynica Zdrój

Post autor: Chmurka07 »

Nie jest to obiekt sanatoryjny ale pensjonat w którym realizowane są turnusy rehabilitacyjne, z którego to korzystałam. Napiszę więc k8lka zdań o tym ośrodku, a nuż się komuś przydadzą te informacje. Ośrodek mały bardzo kameralny, zlokalizowany w ścisłym centrum uzdrowiska i to jest jego jedną z zalet. Drugą zaletą i dobrą wiadomością dla łasuchów to bardzo dobre wyżywienie i miła obsługa personelu.
Z gorszych jego cech to lokalizacja może na niewielkiej górce ale dla osób z problemami zdrowotnymi bardzo uciążliwe.. Biorąc pod uwagę , że budynek nie posiada też windy przemieszczanie się jest utrudnione. Miałam z tym duże problemy i wiem że to nie jest miejsce dla mnie.
Zabiegi jakie oferuje ośrodek są bardzo skromne ale wierzę że będą skuteczne. :D Masaż klasyczny w wykonaniu p. Marcina bardzo dobry..
Podczas pobytu pogoda była wyjątkowo piękna- typowa piękna złota jesień. Górskie jesienne krajobrazy przecudne.
Pozdrawiam .....jeszcze z Krynicy Zdroju wszystkich forumowiczów a szczególnie tych , którzy przed moim wyjazdem udzielali mi dobrych rad..
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Re: ZDROWIE Krynica Zdrój

Post autor: wiktor64 »

Chmurko 07 dzieki za opinie,jaka jest taka jest :kwiat: :kwiat: :kwiat:
a coś wiecej ,,pokoje itd...
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Pokoje są różne- 1 os, 2 os, 3 chyba też ale nie jestem pewna. Jest też tak że w 2 os mieszka 1 osoba i ma do dyspozycji szerokie małżeńskie łoże. W pokojach jak i w całym ośrodku czsto, cieplutko . Jest stolik, krzesła szafka z lodówką, telewizor, przy łóżku półeczka.Czajnik i sztućce, talerzyk i kubek. W przedpokoju szafa i lustro.Na podłodze niestety wykładzina dywanowa ( czysta) W łazience kabina prysznicowa, suszarka do włosów. Dwa przyzwoite ręczniki. Nieduży balkon , ja mam pokój od strony południowej z widokiem na górę parkową. Bezpośrednie otoczenie ośrodka mało ciekawe ( budowa jakiego$ dużego obiektu) chałas znośny i niezbyt uciążliwy.
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: wiktor64 »

Dzieki :serce: :serce: :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: