Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
Kolejny pogodny ,jesienny dzień ,mija już wieczór
Zabiegany dzień ,kulinaria ,sprzątanie , cmentarz itp
Każdy ma inną opcje ,przygotowań
Dopiero zagościłam ,nie obecna na forum
Hello pogaduchy ,pozdrawiam
Witajcie. Cóż moje zmęczenie nie jest takie przyjemne. Zaduma ale i smutek ...jeszcze.... . No ale przyjechały dzieci , jest wnusio i już planujemy wspólne wakacje . Myślałam, że może z babcią już nie zechce ale jeszcze przyszły rok widać, że tak Czy się z tego cieszę ? Z jednej strony tak, z drugiej ... miałam nadzieję, że mi już odpuści . Spokojnego wieczoru wszystkim...
Cześć Zosiu,
smutek będzie zawsze , Zosiu to żadne podtrzymanie na duchu ,
nie będę bawić się w takie rzeczy - wiem co mówię , a to co głęboko w duszy nie da się upublicznić