Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Wybieramy się z żoną samochodem do Iwonicza Zdrój na turnus w dniach 22 listopada do 15 grudnia 2021r w sanatorium Świerkowy Zdrój.Jeżeli ktoś z okolic Warszawy lub po trasie wybiera się w tamtym kierunku w tym czasie to chętnie zabierzemy .
Dzień dobry. Też jadę w tym terminie na turnus ZUS. Szukałem towarzystwa do podróży ewentualnie dodatkowego kierowcy. Jestem z Radzymina i planowałem wyjechać późnym wieczorem w niedzielę żeby w Iwoniczu być na rano. Pozdrawiam Robert. p.s. w sumie nie napisałem, że jestem chętny na wspólną jazdę, mogę też zaproponować własny samochód - może będzie nam wygodniej (Ford Kuga).
Dzień dobry.Zdecydowaliśmy się na wyjazd własnym samochodem tylko dlatego aby na miejscu mieć możliwość poruszania się gdybyśmy chcieli coś zwiedzić.Zamierzamy wyjechać 22.11 wcześnie rano tak między godziną 4 a 5.Turnus też z ZUS.Możemy jechać moim lub twoim samochodem,choć twój wydaje się wygodniejszy.Posiadam wiekowego scenica ale nie jest zjechany i daje radę.Jeżeli jesteś zainteresowany to o szczegółach możemy porozmawiać na pw.Pozdrawiam.Andrzej