Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kaziu to raczej robótki bez zerkania… wystarczy zarówno na ekran, jak i na robótkę zerknąć od czasu do czasu.
W zasadzie z rzadka oglądam tv, ale prasowanie tylko w jej towarzystwie.
Ja już po przymusowym co prawda, ale spacerku. Z Fredem odbyliśmy wycieczkę do weta , jeszcze jutro taka sama nas czeka.
Dostał to imię ze względu na pociągały, smutny, jakby stary pyszczek oraz... złamany jeden kiełek. Uwielbia też wylegiwanie w plamie słońca, żeby wygrzać swe stare (?) kości.
Miłego, zwolennikom kocich p psich piękności.
Pusty pociąg już mnie prawie dowozi....tutaj w normalny dzień to jest dopiero wylęgarnia wirusa
Rano mrozik ale dzień zapowiada się pięknie... oczywiście dla wolnych od pracy
Dzień dobry
Pochmurny chłodny, mglisty dzień
Maja w drodze do pracy ,spokojnej pracy
Ala z kuracji zagościła ,masażyki rehabilitacja , dla zdrówka wskazana
Oczekujemy , na wyjazdy do kurortu
Wczorajszy koncert z repertuaru Andre Rieu ,soliści z Poznania
Bilety z pracy ,trzeba wykorzystać ,później wieczorek
Późno w domku ,nie obecna na forum
Miłego spokojnego dnia ,pozdrawiam
Tłucze...i to mocno bo mi się ciśnienie podniosło niektórymi wpisami i jakoś tak Aleksandrą z Wrocławia powiało
A ta tu jeszcze o tych męskich, profesjonalnych rękach na plecach i szumie morza..uduszę
I chyba wieczorem gołąbki machnę z tego wszystkiego...
Andre, przepiękne widowisko, super Grażynko