Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gienia łatwo powiedzieć, nie przepracuj się, jak tu wszędzie brakuje ludzi, a pracy dużo.
Teraz czekam, aż Marzenka się odezwie po rozlokowaniu się w Barbarce. Jak nie dzisiaj, to może jutro się zobaczymy.
Z przebojami Marzenko zawsze trzeba się liczyć ważne , że już jesteście w pokoju
Napisz w wolnej chwili ile i jakie macie zabiegi .... domyślam się , że po 2 ... tak
Witaj Marzenko w Świnoujściu.... może mijałam Cię przechodząc obok Barbarki w drodze do Rusałki. Kilka przyjezdnych osób tam stało. A tymczasem promenada weekendowo zagęściła się zwłaszcza młodymi ludźmi z dziećmi. Fajnie. A my dzisiaj po niemieckiej stronie wyspy Uznam poznawaliśmy jej uroki. Holenderski młyn, zamek, piękne polodowcowe jeziora. Ładnie tu.
Miłego wieczoru wszystkim
I ja tak miałam chyba każdy tak ma .... jeśli komuś koliduje to z pociągiem , bez problemu odbiera zabiegi dzień wcześniej ..... sami pytają ze 2 dni przed końcem turnusu i jeśli jest potrzeba , przeplanują .
Czyli z Marzenką się zazębiacie
Gienia dzisiaj mam wolne po nocce, a jutro wolne do 19,00, bo ostatnia nocka chyba będzie.
Co do tańców, to może dopiero w środę, bo dzisiaj nie ma naszej pani, która prowadzi kawiarnię i ta jest nieczynna.
U nas turnus NFZ kończy się 18 listopada i przyjadą następni kuracjusze.