Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Żeby jeszcze więcej ludzi zgnębić to nasza Rada Miasta podniisła podatki właścicielom mieszkań, domów i przedsiębiorcom od m2. Tłumaczą się, że wszystko idzie do góry
Obyśmy te wszystkie podwyżki wytrzymali.
Miłego dnia
Upsss… czas narzekania na drożyznę nastał…
Moja wspólnota w tym roku podjęła decyzję wymiany pieca… tak, tak my szczęściarze mamy własną kotłownię ogrzewającą mieszkania i wodę do nich. Jest to stanowczo tańsze rozwiązanie. Płacimy realny koszt zużycia gazu. Mamy mierniki zarówno wody , jak i gazu. Drożyzna też nas dotknie, ale zdecydowanie w mniejszym stopniu. Najbardziej obawiam się ceny śmieci. To w Warszawie mieszkańcom spędza sen z powiek, a jeszcze nie możemy doczekać się rozsądnej regulacji .
Z życzeniami jak najmniejszego bólu głowy w ten trudny czas.
Tak,teraz trzeba zaciskać pasa,płakać i płacić
I taka babcia/dziadek będą musieli z leków zrezygnować, bo za co żyć :?:
................... zresztą co tu gadać, lepiej się ugryźć w język
Witam wieczorkiem
Trochę zalatany czas,ale i chwilowe odetchnięcie nastało
Micha budyniu,z grubą warstwą tartej gorzkiej czekolady stygnie
Jak ja lubię takie bomby kaloryczne
No cóż, powiem tak choć z ciężkim sercem. Jak nie mam na coś wpływu to nerwy mi w niczym nie pomogą a tylko nadszarpną dodatkowo zdrowie.
Miłego wieczoru
Dzień dobry
Wczesny poranek ,ciemno za oknem , budzi pogodny dzień
Rano pobiegałam z jorkiem ,więc pogoda sprawdzona
Ewaszka , wszyscy chcemy tańce ,może nieliczni nie chcą
Masz jeszcze , daleki numerek
Śniadanko w pudełeczku ,po kawusi ,wyruszam do pracy
Szara codzienność dopada ,bez wyjścia
Miłego spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam