Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, własnie dostałam skierowanie do sanatorium Limba od 10.12.2021 i jestem przerażona, zarówno terminem jak i odległością (jestem z Płocka). Może ktoś jedzie w tym okresie, albo był już tam ,proszę o info. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 lis 2021 18:07 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Nie wiem jak jest tam teraz. Byłam obok w GWARKU kilka lat temu. Nie mam dobrych wspomnień. Jeśli pojedziesz samochodem to nie będzie źle bo w okolicy jest co zwiedzać ale bez samochodu to nie polecam i do tego w zimowym okresie. Na posiłki i zabiegi trzeba przejść paręset metrów bo w LIMBIE nie ma.
Jestem obecnie w Goczałkowicach Zdrój w pawilonie Modrzew.
Goczałkowice-Zdrój – wieś uzdrowiskowa w południowej Polsce.
Jestem w komfortowej sytuacji ,bo zabiegi mam na miejscu. Z pozostałych pawilonów trzeba na zabiegi niestety dochodzić.
Na posiłki trzeba dochodzić do sąsiedniego budynku. Baza zabiegowa bardzo dobra i obsługa też.
Dworzec PKP Goczałkowice Zdrój w remoncie. Dojazd z Katowic do Pszczyny a z Pszczyny komunikacja autobusowa zastępcza i trzeba dotrzeć we własnym zakresie do Zdroju , bo tu taxi nie ujrzysz. Można z Pszczyny dojechać taxi, tam są dostępne blisko dworca PKP.
Spacerowanie po malutkim parku zdrojowym , można zwiedzić Ogrody Kapias (polecam). Restauracja uzdrowiskowa często zamknięta, klub kuracjusza Lawendowy Kącik w którym można zjeść dobre i świeże ciastko + kawa. Wieczorki w piątek i w sobotę. Obecnie ruch mizerny.