Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bogutka5...serdecznie dziękuję za namiary.
Dotychczas nie korzystałam....ale tym razem będę próbowała wyszukać coś....może uda się zgrać bardziej pasujący czas wyjazdu.
Pozdrawiam.
Witam, dawno się nie odzywałam. Chcę powiedzieć ze u mnie numerki lecą jak szalone w zeszłym tygodniu miałam 1209 i nagle mam 630. Teraz się stresuję czego się spodziewać, bo po raz pierwszy byśmy z mężem jechali z NFZ. Jak czytam to ktoś dostał przydział przy około 300. Może ktoś mi powiedzieć jak to wyglada. Dzwonią pytają czy ten termin i miejsce pasuje, czy jak... Tu jestem zielona, w ZUSie wiem o co chodzi.
Pozdrawiam
Gabriela tutaj nikt nie dzwoni i o nic nie pyta. Zobaczysz w przeglądarce informacje o terminie i miejscu i już. I w zasadzie prawie nie ma możliwości zmian. Piszę prawie bo czasami z różnych powodów jest to możliwe. Ja dzwoniłam po zwroty aby na przełomie stycznia i lutego nie dostać miejsca, którego nie mogłabym już zmienić. Pozdrawiam
Bogutka5, sama jestem ciekawa. Chciałam bardzo pojechać ze zwrotów, ale niestety nie mogłam nic dostać bo mój ,status ubezpieczenia był niepewny, (po długich rozmowach w ZUS i NFZ sprawa ,,sama” się wyjaśniła)
Ten weekend zamknął się z nr 86.
Jutro, albo pojutrze napewno Was tutaj poinformuję co dostanę. Rozumiem że na stronie będzie widoczny termin i miejsce?