Jazda po pijanemu
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Jazda po pijanemu
Re: Jazda po pijanemu
brak odpowiedniej kary i mamy takie tragedie
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Staż sanatoryjny: 2
czym się różni osoba, która zabiła ze szczególnym okrucieństwem ojca i syna, od osoby, która zabiła po pijaku 6 osób ?? Jak dla mnie niczym.... I jeden i drugi to dla mnie morderca ... i jeden i drugi powinien dostać dożywocie ...Chociaż nasuwa się kolejne pytanie ... dlaczego my obywatele mamy takich osobników utrzymywać? W takich momentach myślę, że kara śmierci byłaby adekwatna do czynu jaki wyrządzili !
przepraszam jeśli za mocno
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 65 razy
Wg statystyk Policji w 2012 roku zlapano na "podwójnym gazie " ponad 50 000 kierowców DLACZEGO -Dlaczego taka osoba po czasie karencji ma ponownie Prawo jazdy
Dlaczego Pani Radca Prawny z w-Warszawy kolejny raz jest zlapana po pijaku i NIKT JEJ NIC NIE ZROBI -bo Pani Radca jedzie na Urlop ..świateczny i jest przedstawicielem TEMIDY ( ajak wiadomo KRUK -KRUKOWI oka nie wykole )
Każemy Pijanego rowerzyste -kara 3 miesięcy aresztu a pijany kierowca po izbie wytrzeźwien odpowiada z Wolnej Stopy a na sprawę do sadu przyjeżdza samochodem
Czy MY jako społeczeństwo musimy dawac przyzwolenie na takie ZACHOWANIE
a i kara za 6 osob 15 lat czyli Życie w tym kraju WARTE jest 2,5 roku więzienia a po 10 dostanie zwolnienie warunkowe i odrazu pojdzie na kurs p.jazdy wszak odbyl 10 lat bez prawka
CHORE PRAWO ,CHORY KRAJ
- aqula
- Super Kuracjusz

W jakim my kraju żyjemy ...
Masakra
Tacy ludzie dają nam rozgrzeszenie? Mam iść i mówić o swoich błędach takiemu człowiekowi a on naucza mnie z ambony?
- aqula
- Super Kuracjusz

Szkoda słów...
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 65 razy
dzis CZASY troszke się zmieniły Państwo Polskie nie ma Pieniędzy na refundacje lekow dla ludzi z nowotworami czy chorobami przewleklymi.
Będac szpitalach narzekamy na wyżywienie , bedąc w santoriach Mowimy mało i malo urozmaicone !!!
Tak
Ale ludzie osądzeni maja dzis większe PRAWA niz Ci Zyjący z tej strony muru -Stajemy się społeczenstwem
TOLERANCYJNYM - Bo każdemu może się zdarzyć
Cukrzyk kierowca Jest gorzej TRAKTOWANY niz pijak kierowca .
Bo siada za kierowniće świadomie wie o chorobie i wg TYCH OBYTYCH stwarza zagrożenie
-Pijak TYLKO wybiorczo ..bo zupa byla za Słona..
Demokracja doprowadzila do absurdu Dzis kolejny przypadek PIJANA Kobieta wraz ze znajomymi bawila sie na ulicy - demolowali samochody !! Pani zgineła potracona w 9 miesiącu mial 2 promile -CZŁOWIEK POJDZIE siedziec .
Zastanawiam sie bo nabralem troszkę doświadczenia n/t kampani STOP WÓDCE ZA KIEROWNICĄ
My zezwalamy ,jeszcze zezwalamy na kierowanie po kieliszku wodki -on wypił tylko 50ml i do domu ma tylko 5 km
Dlaczego
Dlaczego gina BEZBRONNI
Choc z drugiej strony może i powinienem się cieszyc WSZAK zwiększa się Moja szansa na ..przeszczep...
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy