Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Nie opowiem Wam dalszego ciągu moich przygód z RTG...
Nie chcę psuć humoru nikomu
Jedno się potwierdza: najlepiej być młodym, zdrowym i bagatym.
No, ale Ameryki nie odkryłem
Życzę dobrego, udanego weekendu
Bożenko ,drożdżowiec wirtualny dla wszystkich
Kazimierz zgaduj zgadula ,rtg nie zrobione ,zapis w kolejkę ,oczekiwanie
Piszemy wszyscy ,kto każdy co chce ,Kazimierz nikomu nie przeszkadza
Obiadek gotowany , już wyrobiona z pracy
Hello pogaduchy
Kaziu prawda stara jak świat...
Nie będę opisywała moich perturbacji ze służbą zdrowia, bo szkoda nerwów. Nic nie zmienię więc tylko cierpliwości i pokory nadal uczę się.
Dzień dobry w ten pochmurny dzień. Za oknem śnieg, a moje kwiaty na balkonie kwitną jak szalone.
Też się przywitam życząc udanego dnia
Straszą opadami, ale póki co nad Warszawą słoneczko błysnęło
A co do opadów, to tak na poważnie nie narzekajmy gdy się pojawiają. Wiosną nie będziemy na suszę narzekać
Dzień dobry w słoneczny, optymistyczny poranek
Dnia takiego jak sobie wymarzyliście życzę. U mnie kocyk, herbata, książka… czyli zstaw, który bardzo lubię. Może jakiś spacer? Słońce zaprasza.