Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich po długiej nieobecności.
Ja czekam cierpliwie na przydział. Dzisiaj jestem 649 w kolejce. W roku 2017 przy nr 780 otrzymałem przydział do Rymanowa (dwa miesiące wcześniej). Moja żona otrzymała przydział przy nr 178 i też dwa miesiące wcześniej otrzymała informację. Żona była w Inowrocławiu i jest zadowolona. Ja wolałbym południowe rubieże naszego kraju
Pozdrawiam
Mój numer na dziś 8036, męża złożył z miesiąc później 9046, ciekawe kiedy nam przypadnie. A jak teraz sprawa zwrotów? można dzwonić? teraz mnie się nie spieszy, bo zima, bo IV fala covid...