Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przywitam się grzecznym "dzień dobry" i zmykam, żeby znów pod wpływem emocji nie nabazgrać czegoś nie tam gdzie trzeba...
Dobrego, udanego dnia życzę wszystkim
Dzień dobry
Pochmurny ,mglisty dzień ,śnieg topnieje
Basiu ,dziękuje za zaproszenie
Kazimierz ,zapraszamy na pogaduchy
Poszukiwana Ala ,ostatnio nie obecna
Po szczepionce ,gorsze samopoczucie
Jak zawsze ,pozdrawiam z pracy
Miłego spokojnego ,pogodnego dnia
Chciałabym mieć Kazimierzu tyle cierpliwości i taktu, by wyrazić w tak grzeczny sposób swoje zdanie
I nie zmykaj nigdzie.... zaraz Ci wymodzę jakąś zagadeczkę na rozwianie przykrych myśli
Dzień dobry Wam
U mnie mrozik trzyma resztki śniegu,ale bez słońca,lekką mgłę widzę
A torcik,taki wzruszający jest.... aż szkoda go tykać
Mnie się nic nie mruży,bom na obrotach Basiu.... już zupka dochodzi,a pierogi się ulepiły wczorajszym wieczorem
Uwijam się,bo babciny dzień mam... a i moje Szczęście zniemogło
Śniadanko do łóżka podałam nawet ..... jak chcę,to i na to mnie stać
Nutka ,jak zawsze pierogi dla wszystkich
Sobota ,pierogi ,uszka zaplanowane
Babciny dzień ,trzeba realizować ,bez wyjścia
Torcika kawałek zabiorę i zmykam
A zasuwam Basiu i wynajduję sobie zajęcie,żeby smutne myśli odgonić
Zięć się zakolegował z covidem i zamknęli w karcerze rodzinkę
Jak jeszcze córka podłapie,to nie wiem kto się tymi dziećmi zajmie na obczyźnie