Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bibi2 pisze: 14 gru 2021 10:50
To Ty zasuwasz jak mały samochodzik
Ja też
Bladym świtem już zakupy były zrobione, fasolka po bretońsku na dziś już się kończy, kapuśniak z wiejską kiełbaską na jutro właśnie gotowy.
Teraz parę ruskich pierogów się ulepi i jutro z ranka pędzę na dyżur do Księciunia.
A mówią, że na emeryturze to spokój, cisza, luzik Dawać mi tu tego, co tak mówi
Miłego dnia życzę U mnie też szadź na drzewach...... przyznam się, że cudnie to wygląda
Bawcie się miło
Piękna, Ty się nic nie martw. Nie szukaj problemów, bo jak dotąd są zdrowi, to raczej już się nie zarażą A jakby co, to dadzą sobie radę Trzymaj się dzielnie Będzie dobrze
Właśnie wracam z kuchni, gdzie pomagałem w obtaczaniu wiśni z nalewki w rozgrzanej mieszance różnych czekolad. Fascynujące zajęcie!
Jak czekolada stężeje zapraszam na degustację. Tylko ostrzegam - o przejażdżce samochodem możecie dziś zapomnieć.
Dzień dobry wszystkim
Kaziu napisałeś co myślisz i masz do tego absolutne prawo. Możemy różnić się spojrzeniem na coś, ale szanować trzeba się zawsze.
Mnie czas się kurczy ale jestem dobrej myśli . Co mogę przygotowuję wcześniej, nawet choinka ubrana, a zawsze robiłam tradycyjnie w przeddzień wigilii. Zakupy poczynione, piernik upieczony i złożony.
Kazimierz ,swoje wiśnie podrzucę ,zawsze coś pozostaje
Rarytasy na pogaduchach ,tutaj zawsze coś serwują
Po pracy w domku ,trzeba odpocząć ,zmywarka ,niech sobie zmywa
Ciemno za oknem ,tyle z dnia
Hello pogaduchy
Grażynko, Twoje wiśnie, moja czekolada, to co wyjdzie dzielimy na połowę. Może tak być?
Pozdrawiam
Felice, ja widocznie miałem więcej szczęścia, że nie trafiłem na takie bulwersujące sytuacje jak opisujecie. Też pewnie byłbym oburzony czy zniesmaczony. Uważam, że nasze wyjazdy były takie "normalne" choć urozmaicone i ...wielowątkowe. Z drugiej jednak strony, czy ja wiem co sobie inni o nas myśleli?
Dzień dobry
Deszcz pada śnieg topnieje ,ślisko szaro ponuro
Nie chce się wyjść , na zewnątrz ,ale trzeba
Lenisto zapanowało ,cisza w temacie
Przygotowania świąteczne ,krzątanina ,trzeba się do świąt wyrobić
Nutka ,daj nam dobrego znaka
Ostatnie wiadomości ,nie zadowalały
Hello pogaduchy ,pozdrawiam z pracy
Trzymajmy się w zdrowiu
Dzień dobry
Dziś dopinanie wszystkiego i pora pakować się na wycieczkę.
Nuteczko tak to z tymi dziećmi na obczyźnie jest, mój wrócił i mogę powiedzieć na szczęście. Wolę latać turystycznie na obczyznę
Mój sprint Bibi to taka konieczność.