Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Właśnie wróciłam z Buska Zdroju z Włókniarza z cowidem.
Chorych wysyła się biegiem do domu reszta zostaje i zaraza się dalej.
Sanatorium jedno wielkie miejsce cowida. Pozdrawiam i życzę rozsądnej decyzji.
Miałem Covida (bardzo lekko przeszło) w marcu. Zaszczepiłem się w zeszłym tygodniu trzecią dawką. Na wyjazd będę miał przeciwciała bardzo wysokie, więc się nie stresuję wcale. Stres jest też czynnikiem szkodzącym zdrowiu.
Grzesiaczek
Miałam ja covida na Wielkanoc , 3 dni wyjęte z życiorysu , zaszczepiona 2 dawkami .3 dawkę mam mieć krótko przed wyjazdem . Jeśli ma ktoś chorować i tak będzie ...