Klinika Rehabilitacyjna KROJANTY

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Klinika Rehabilitacyjna KROJANTY

Post autor: andrzej1955 »

Witam Nowo-Rocznie :!: Wprawdzie pytanie dotyczy Prywatnej Kliniki ale może ktoś ma jakieś informacje na Jej temat-będę wdzięczny jeśli ktoś napisze w tym temacie-nawet te zasłyszane opinie :!: pozdrawiam :!: :!: :!:
forumowicz

Re: Klinika Rehabilitacyjna KROJANTY

Post autor: forumowicz »

Alek pisze:Witam Andrzej,
Nie wiem czy link do ich strony okaże się pomocny dla Ciebie. Oto link: [link]
Link do forum: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... ?f=3&t=194

Pozdrawiam
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

andrzej1955 pisze:Witam Nowo-Rocznie :!: Wprawdzie pytanie dotyczy Prywatnej Kliniki ale może ktoś ma jakieś informacje na Jej temat-będę wdzięczny jeśli ktoś napisze w tym temacie-nawet te zasłyszane opinie :!: pozdrawiam :!: :!: :!:
Witaj Andrzeju!
Klinika jest w moich okolicach ale bardzo mało słyszałam ,a jeśli już to pozytywne opinie.
Kiedyś wspominałam Ci o klinice w Twoich okolicach i o niej wypowiem się bardzo dobrze i dobrzy specjaliści tam są .Wiem,ze to nie na temat ale może Cię zainteresuje.Będziesz chciał coś wiedzieć więcej pytaj.

Pozdrawiam :)
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Jeszcze coś tutaj masz link
http://www.rehabilitacjanowydwor.com/kl ... czymy.html

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Cudze chwalicie a swego nie znacie :!: dzięki serdeczne Aniu :!: Alku dzięki za info :!:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam,
Andrzej nie ma za co,prosze bardzo czego się nie robi dla Przyjaciół,a tym bardziej jak się kogoś zna osobiście :) Każdy jest człowiekiem i wymaga pomocy,a prawdziwych przyjaciół nie tylko poznaje się w biedzie,ale i w potrzebie. Cała przyjemność po mojej stronie. Życzę dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ