Polanica Zdrój -Wielka Pieniawa
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Polanica Zdrój -Wielka Pieniawa
WYJAZD w sezonie grzewczym do obiektów mieniących się jako SANATORYJNE - to pomyłka.
Cała Polska oparta jest na ogrzewaniu Węglem .
A gdy brakuje kasy opala się "BYLE CZYM"
Właścicielem Wielkiej Pieniawy w Polanicy jest KGHM choć oficjalnie tym się nie chwalą -90% Uzdrowisk w Kotlinie Kłodzkiej ma swego wlaściciela własnie w KGHM .
NIKT - nie ustawi na terenie santoryjnym FOTOWOLTANIKI czy SOLARÓW
Bo to wymysł LEWAKÓW
Nikomu nie zalezy na Energii Odnawialnej.
Dzięki tej metodzie można co nieco Oszczędzić a i zadbać o CZYSTE POWIETRZE.
Mam Domek gdzieś w Beskidzie Żywieckim i Tam powietrze jest Bardziej Zanieczyszczone niz w CZARNYCH KATOWICACH .
Prosze porównać sobie Powietrze w Krynicy -Normy przekroczone lub na Poziomie 250-300% Szczawnica - Smog większy niż w Krakowie , Wysowa -Poziom stężenia 150% Kołobrzeg -200% Wisła -Szczyrk -Tutaj decyzją Sądu nie pobierana jest Opłata.
Jesteśmy Bardzo Biedni
Bo Uznaliśmy Żródła odnawialne jako WYMYSŁ właśnie Lewaków i nie zainwestwaliśmy -Dziś płaczemy
ŻE DROGO
I ŚMIERDZI PALONYMI OPONAMI
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Wielka Pieniawa
Miałem tam być -Nie ukrywam Problemu z pokojem 1 Osobowym nie Było !
Baza zabiegowa na Naprawdę wysokim poziomie ,choć oczywiście można wtedy się czepiać bo Trwał Protest Fizjoterapeptów i jedna z Pań wykonująca zabieg -Masaż Klasyczny =Dawała mocną informację ,że .... Misiu Kasa
Ale pozostali nie byli aż Tak Mocno roszczeniowi
Wspomina Pan o posiłkach ,że ..Słabe
No Nas wtedy tych Komercyjnych i tych ,którzy dopłacili do Tego lepszego 2 krotnie pogoniono bo Pojawił się z Kolegami Pan Premier -Pinokio - Wybory
Wyżywienie było na poziomie dobrych 4****
Fakt w KGHM nie bardzo lubią Owoce -no ale dało się Wytrzymać -wszak niedaleko są dwa Dyskonty
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Otóż to, osobiście mam podobne zdanie. Wcale mnie to nie cieszy, bo wolałabym byśmy takich problemów nie mieli.darek pisze: 28 gru 2021 12:49 Drogi Panie Andrzeju
WYJAZD w sezonie grzewczym do obiektów mieniących się jako SANATORYJNE - to pomyłka.
Cała Polska oparta jest na ogrzewaniu Węglem .
A gdy brakuje kasy opala się "BYLE CZYM"
Właścicielem Wielkiej Pieniawy w Polanicy jest KGHM choć oficjalnie tym się nie chwalą -90% Uzdrowisk w Kotlinie Kłodzkiej ma swego wlaściciela własnie w KGHM .
NIKT - nie ustawi na terenie santoryjnym FOTOWOLTANIKI czy SOLARÓW
Bo to wymysł LEWAKÓW
Nikomu nie zalezy na Energii Odnawialnej.
Dzięki tej metodzie można co nieco Oszczędzić a i zadbać o CZYSTE POWIETRZE.
Mam Domek gdzieś w Beskidzie Żywieckim i Tam powietrze jest Bardziej Zanieczyszczone niz w CZARNYCH KATOWICACH .
Prosze porównać sobie Powietrze w Krynicy -Normy przekroczone lub na Poziomie 250-300% Szczawnica - Smog większy niż w Krakowie , Wysowa -Poziom stężenia 150% Kołobrzeg -200% Wisła -Szczyrk -Tutaj decyzją Sądu nie pobierana jest Opłata.
Jesteśmy Bardzo Biedni
Bo Uznaliśmy Żródła odnawialne jako WYMYSŁ właśnie Lewaków i nie zainwestwaliśmy -Dziś płaczemy
ŻE DROGO
I ŚMIERDZI PALONYMI OPONAMI