Mewa Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Re: Mewa Kołobrzeg

Post autor: GIENIA »

Dzięki emik :kwiat:

Piszesz w innym temacie , ( nie chciałam go komuś zaśmiecać ) że dwójki tylko dla par .
To już powszechnie stosowana praktyka . Dwójki dla małżeństw i osób przyjeżdżających razem , oczywiście tej samej płci ;) , które wcześniej to zgłoszą w ośrodku ( koleżanki , siostry , matka z córką , analogicznie mężczyźni tak samo ) ...
To , że małżeństwa kwaterowane są razem , to w dużej mierze wina kobiet ;) ... niejednokrotnie słyszałam narzekania panów , do innych panów , np w korytarzu zabiegowym , że to żona tak wymyśliła , że muszą mieszkać razem , a on wolałby z mężczyznami , a żona niech sobie mieszkałaby z kobietami :lol:
Rybka53
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2013 15:59

Post autor: Rybka53 »

Cieszę się że przeczytałam opinię pozytywną, dla mnie najważniejszy jest pobyt w zdrowym klimacie i regeneracja zdrowia, owszem fajnie jest trafić na dobre miejsce ośrodku, i fajną współlokatorkę, mam pytanie ilu osobowe są pokoję. Ja zjawię sie zaraz po nowym roku w Mewie
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Są i dwójki i jedynki , ale trudno je dostać , musisz być przygotowana na pokój 3 osobowy , ale być może uda Ci się zdobyć mniejszy , co wcale nie oznacza , że lepszy . Jeśli czytałaś moja opinię , to wiesz , że dwójki to w większości małe i ciasne klitki .
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy