Bibi2 pisze: 31 paź 2021 21:28
Aby mieć jedynkę (a takich jest dużo w NDZ) , należy zadzwonić do ośrodka i poprosić o taki pokój ,
niektórzy przyjeżdżają jeden , a nawet dwa dni wcześniej - wybór należy do zainteresowanych
Dzwoniłam do recepcji, kazano dzwonić do siostry przełożonej. Ta z kolei nie miała grafiku, ale ponoć jedynki już zajęte (sporo oddano na pobyty komercyjne, a teraz to czas ferii więc obłożenie spore). Kazała dzwonić do recepcji..... zadzwoniłam, pani coś tam przy moim nazwisku zanotowała, (że grzeczne proszę o jedynkę), ale ponoć to nic pewnego i koło się zamknęło. Niby coś załatwiłam, ale do końca nic pewnego.
Z kolei na nic wcześniejszy przyjazd. Z tego, co mi powiedziano w recepcji, to grafik rozdziału pokoi jest przygotowany wcześniej i w dzień przyjazdu, a nawet dzień czy 2 wcześniej już po ptokach. Pokoje są przydzielone i wcześniejszy przyjazd niczego nie zmieni. Pani powiedziała, że czy przyjadę dzień wcześniej czy o 6 rano czy o 14...... dostanę ten pokój, który mam przydzielony wedle grafiku.
Hymmmmmmmm..... zobaczymy co będzie 25 stycznia

Się okaże.