Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Moja walizeczka już spakowana
Na koniec tylko do osobnej torby leki, kosmetyki, obuwie i multimedia
Miłej niedzieli, pogoda dopisuje więc będzie spacerek
Bibi, lubię tak sobie z rozmysłem pakować, powoli by nie spieszyć się na ostatnią chwilę. Wtedy się gubię... Być może jeszcze coś wyjmę albo coś włożę
Sporo przez ten tydzień będzie spraw do ogarnięcia...
Dzień dobry...u mnie alert się sprawdził. Wieje straszliwie, ponuro, paskudnie i brzydko.
Marzę o nic nie robieniu ( czyli książka i film pod kołderka).
To nic. . ściskam ciepło i wbrew pogodzie słoneczka w duszy życzę.
Dzień dobry
Z tym ostatnim zdaniem nie sposób się nie zgodzić
Martwię się czy ten wiatr nie połamie sosenek, ale póki co mili sąsiedzi nie alarmują w tej sprawie.
Dobrego tygodnia życzę wszystkim. Zdrowego - to najważniejsze.