Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w niedzielny poranek . Z humorkiem zostawiona, dzięki
Niedziela dzień odpoczynku i relaksu i tego życzę
Od jutra ja zaczynam 2 tygodnie z zabiegami
Witam
Gienia jeszcze chwila i wszyscy się zameldują na Twoją kawę.
U mnie pełne słońce i tylko 0 stopni, oczywiście w miejscu zamieszkania.
Pozdrawiam w niedzielę
We wtorek lub środę wracam na kilka dni nad morze, ale już jako wczasowicz
Witam ,wszyscy już po kawce ,czas na obiadek , a póżniej niedzielny spacerek .Zbyszek na urlopie ,ale wraca jako kuracjusz ,czyżby rezygnacja z pracy ? przecież to Twój żywioł i powołanie ,ach to Świnoujście Miłej niedzieli
Ewana jadę do Świnoujścia z kolegą, który też chce się zatrudnić i mamy zamiar obaj pracować najlepiej w jednym miejscu, ale ja dopiero od wiosny, bo muszę się trochę podkurować i odpocząć.
Muszę poddać się zabiegowi zdjęcia zaćmy z lewego oka, którą to wykryto u mnie w Świnoujściu.