Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
U mnie dzisiaj troszkę wiatr i zimno, ale jutro wyjeżdżam do Świnoujścia i Kołobrzegu.
Szykuje się fajne spotkanie forumowe w Kołobrzegu, w niedzielę, ale to jeszcze w sferze uzgodnień z naszymi koleżankami z forum.
Pozdrawiam
Ewa napisałem, że termin spotkania jest w sferze uzgodnień, ale na pewno zostaniesz o tym poinformowana przez naszą wspólną znajomą z forum, a doszło do wstępnych uzgodnień po moim kontakcie telefonicznym z naszą wspaniałą koleżanką i pewnie się domyślasz o kim piszę.
Atina pisze: 18 sty 2022 12:10
Dzień dobry
Dzień słoneczny aż chce się żyć...
Ja też będę musiała pomału pakować się z Ysym
Miłego dnia pozdrawiam z pracy
Witajcie!
Atinko...to Ty jedziesz z Ysym? A co Jego żona na to _
Witam
Ja chętnie na kawkę, bo dzień szalony
Praca, po pracy zabiegi i wreszcie w domu, więc chętnie kawkę wypije
Zbyszku rozhulałeś się
Miłego i spokojnego wieczorku
Marzenko pora odwiedzić Kołobrzeg, bo od 1 maja 2021 r nie byłem w tym uzdrowisku.
Może teraz w Kołobrzegu zatrzymam się na dłużej, a jest to możliwe, zobaczymy.