Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Dzień Babci , świętujemy ,raz w roku ,taki dzień
Dużo życzeń od wnusiów ,niech miło mija dzień
Gif fotka słodycze , inne niespodzianki
Wietrzny mroźny , zimny dzień bez opadu
Jeszcze w pracy ,pozdrawiam ,pogodnego dnia
Ewasz szkoda, że Cię tu dzisiaj nie ma, bo fale rozbijają o molo i woda przelewa się górą nad kawiarnią na końcu mola.
Na molo wieje mroźny wiatr, że za długo nie da się utrzymać telefonu w ręku bez rękawiczki.
Oczywiście wieje z dużą siłą i pewnie na morzu jest przynajmniej 10 w skali Beauforta, ale słońce cały czas mamy i to ostre.
Pozdrawiam
Tak widziałam Zbigniewie w relacji na stronie kołobrzeskiej. Niesamowity widok. Może i mnie się uda zobaczyć to zjawisko w realu. Jestem dobrej myśli
Pozdraeiam i miłego dnia
Dzień dobry
U mnie dziś też pogoda w kratkę, raz słońce, raz opady śniegu i silny wiatr.
Wnuki właśnie odjechały, świętowaliśmy Dzień Babci i Dziadka
Miłego dnia wszystkim
Witam wieczorową porą po pracy i zabiegach...
Życzenia i wizyta wczoraj wnuków, dziś w górach są
Drugie wnuki na mesengerze z życzeniami
Spokojnego wieczoru
Dzień dobry
Ewaszku bezpiecznej podróży a na miejscu pięknej pogody, udanej kuracji i doborowego towarzystwa
Od rana pięknie słoneczko świeci, lekki mrozik trzyma
Miłego dnia