Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam niedzielnie
niebo zachmurzone, zobaczymy co przyniosą dalsze godziny.
Dobrego dnia wszystkim , ja to będę leserować żeby w miarę przywrócić sprawność
Ewaszku niech dobrze Ci wchodzi ten jod - pozdrawiam
Cześć Basiu i zaspane Słoneczka , przynajmniej pogoda sprzyja Ci leserowaniu . Może tylko naciągnęłaś ścięgno bo w przeciwnym wypadku czeka Cię długa rekonwalescencja. Podczas gry w piłkę naciągnąłem ścięgno i dwa dni miałem bardzo duży problem z chodzeniem, ale na trzeci już w miarę prosto chodziłem, tylko piłka na tydzień była w odstawce i chodzenie w tempie.... ślimaka . Miłego i spokojnego
No przecież mówię.... odpoczywają po sobocie imprezowej , jutro inne "przyziemne" obowiązki
U mnie tak jak zapowiadali zachmurzenie i możliwe opady śniegu
W tvp info mówili... chyba, że lockdown ogłoszą
Dziękuję, u mnie ostatnio dość często przypiekało to nie będę Ci zabierał tych promyczków . Zdrowiej bo na razie to tylko z noskiem przez szybę opalanie Ci zostało
Cześć Kurczaczki 🖐
Dmuchnij i mnie,bo nic a nic nie wychyla się spod tych chmur
Ma to jeden plus..... okna czyściejsze są,bo jak przyświeci,to aż wstyd gadać
Andy,a Ciebie coś boli bo jak nie,to mógłbyś nam tego bólu trochę odjąć
Jak przystało na dobrego Kolegę