Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Nooo, ale mnie rozgryzłeś Leonie
Nie dość, że nie podstawię Ci nogi to i na tym tandemie też się nie widzę
Zostańmy więc przy wspólnym spacerze, będzie bezpieczniej
... wspólne spacery jako bezpieczna alternatywa zimowa dla rowerów również jest z korzyścią dla zdrowia i kondycji
(chociaż to pomysł jakby nie na temat rowerowy)
"wspólnie omówiliśmy" ciekawe...
A tak nawiasem to jak raz w Kołobrzegu są warunki na jazę rowerem. Jest super szlak rowerowy i nie ma tłoku. Jeżdżą swobodnie...
rybka pisze: 12 sty 2022 11:28
Hipokrytku, (...) A Twój rowerek to gdzie?, bo jakoś nie widzę..
A mój rowerek na tym zdjęciu to czerwona damka z koszyczkiem
To nie jest idealny sprzęt na zimę, więc polecam inny rower taki jak TUTAJ
Ten czarny rumak jest idealny na jazdę po białym śniegu i nawet dumnie nosi moje imię
rybka - miło mi i mojemu rumakowi Dzięki serdeczne za ciepłe słowa
Moje rowery są widoczne w tym temacie, więc teraz pora na ujrzenie roweru rybki
Albo zobaczenie rybki na rowerze (choćby takiej jak na tym obrazku)
Tak właśnie może wyglądać "rybka na rowerze"
Wprawdzie jest to tylko grafika, lecz nic innego nie mogę sobie wyobrazić bez prawdziwego rowerowego obrazka od naszej rybki
A może będzie kiedyś "rajd z rybką"
A co do zaśmiecania tego tematu rowerowego, to najlepszy przykład znajdziemy TUTAJ