Witaj Leon43, myślałam, że w zeszłym tygodniu tam zawitaleś...
Czyli turnus masz od teraz, jak zapisaleś od 2 lutego w Perle Bałtyku?
Myśmy przyjeżdżali 4 stycznia do 25.01, a następny turnus po nas od 26.01 w Perle, inni natomiast mieli po tygodniu od 4.01 czyli od 11.01, to może dlatego Ty teraz....
Widzę że każdy turnus ma troszeczkę inną kolejność... Bo myśmy szli po pielęgniarce i recepcji na stołówkę i do pokoju dietetyczek, a ja w recepcji nic nie płaciłam, Ty pewnie masz pobyt sanatoryjny...dlatego opłata plus klimatyczne... Ja nic. .
To prawda, że troszku czeka się, to normalne niestety tam, bo to bardzo duży obiekt, 11 pięter po 23-25 pokoi... cześć na piętrze 7-ym w remoncie..
Ja na południu wreszcie odpoczywam od zabiegów i tego gonienia na czas...ale wtedy lepsza może organizacja czasu jest.. U mnie teraz luzik, zdalne nauczanie i spokój....3 tygodnie to dużo nad morzem było i dość sporo czasu. Życzę więc superowego i Tobie tam pobytu....
Wszystkiego dobrego życzę, Leon i udanych kuracji...
Dziś u nas słoneczko wychodzi, już nie wieje, mam nadzieję że i u Was podobnie...bo ostatnio chyba było tak średnio.... Myśmy nawet styczeń mieli ładny, tak podsumowując...Nie aż tak dużo wiatrów, były piękne, słoneczne dni, pełnia księżyca i sztorm też...ale nie aż tak dużo...
Życzę miłych chwil

....