Nowy Dom Zdrojowy - Krynica Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Re: Nowy Dom Zdrojowy - Krynica Zdrój

Post autor: Samosia »

Gdy byłam we wrześniu z córką w NŁM to również nie było darmowego wi-fi jedynie była opcja wypożyczenia tzw.routera ale za jaką kwotę kaucji nie wiem ( po zakończeniu turnusu i oddaniu urządzenia kaucja jest zwracana ) jednak tak czy siak póżniej trzeba jeszcze płacić za każdy dzień użytkowania 2zł 🤔🤔🤔
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Kawiarnia Prezydencka bywało się tam...dziwne te czasy :roll:
Miejmy nadzieję, że niedługo to się zmieni,czy ktoś korzysta czy też nie 8-)
Fajnie Bożena opisuje swój pobyt,ech niektórzy mają lekkie pióro :D i fajnie.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

BozenaMat pisze: 30 sty 2022 17:55 Przypomniało mi się jeszcze coś. Otóż w NDZ nie ma Internetu, każdy radzi sobie po swojemu. Ja mam Hotspota w telefonie, inni wchodzą na unijny krynicki Hotspot, jest darmowy. Trochę to dziwne, że w XXI wieku budynek jest bez dostępu do sieci. Za to w Starych Łazienkach Mineralnych można się połączyć z WiFi. Leżąc po borowinie można połazić po necie. Hasło: LAZIENKI :lol:

Jak sobie coś przypomnę, to dopiszę......... aha..... nadal pielęgniarka nie zainteresowała się czy jestem w pokoju :lol:
Bożenko, w SDZ był darmowy i w miarę szybki net ale tylko w pobliżu recepcji :) , nabieraj sił na Tylicz :lol: